Fordulópontnak tűnik ez a hétvége a baloldali együttműködés történetében. Botka nyílt harcot kezdett Gyurcsánnyal, a következmények miatt néhány MSZP-s azért aggódik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Bravó Botka. Most választattad meg újra a Viktort. A te és pártod zsigeri gyűlölete ismét nyerőhelyzetbe hozta. Néha az az érzésem, hogy számotokra csak az a fontos, hogy jóllakhassatok a Parlament olcsó büféjében és ne kelljen otthon egész nap fűteni.
Mi (az istenadta nép) pedig általatok is és a támogatást kapott Fidesz részéről is, le vagyunk ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Béla333: Mivel minden feltétel, a választókörzetek bontása és a töredékszavazatok elosztása is a Fideszre van írva, ezért egy kispártok általi külön indulás csakis a bukással (a Gazda biztos újjáválasztásával) egyenértékű. Pont erre megy ki az egész, így kírt választási rendszer és a Fidesz által megfelelő időben alapított kispártok tömege.
Nem a Gyurcsánynak vagy az MSzp-nek kellene bárkit visszaléptetni, hanem mindkettőnek engedni és tárgyalni.
Egyébiránt, hogy képzeled azt, hogy egy működő pártnak olyan feltételt támasszon, támaszthasson egy másik, hogy pont az elnökét léptesse vissza. Szerinted, ha a DK így ülne asztalhoz, akkor az MSzp-nek mi lenne a reakciója? Végeredményben mégis csak a párt elnökéről beszélnek, nem?
Jozefina
Nem kell Gyurcsánynak hátralépni4 Ez alkalommal a híveinak kell kilépni arra az időre, amíg Botkára szavaznak!!!
És ezt kell tennie minden igazi magyarnak, aki félti és aggódik Magyarországért. Félre tenni minden fanatizmust és párt hűséget. Mindenki egy emberként szavazzon Botkára!!!
Valamelyik TV-nek meg illene felkínálni a miniszterelnök jelöltetnek a vita lehetőségét, hogy a nézők egyértelműen lássák kire érdemes voksolni!!!
Béla333
@namihami: 12.57
Nézd! Nem vagyok Fodor híve, de nem éppen Gyurcsány támasztott olyan feltételt velük kapcsolatban, amiről ezt írod?: "... hogy képzeled azt, hogy egy működő pártnak olyan feltételt támasszon, támaszthasson egy másik, hogy pont az elnökét léptesse vissza. "
Mondjuk itt nem elégedett meg Fodor visszalépésével, az egész alakulatot kivágta!
Nem egy szimpatikus dolog, pláne, hogy a mai napig nem látom Fodor mérhetetlen bűnét!
Tehát a DK pont így ült le, ilyen feltételekkel a tárgyalásokra. Akkor most mi ez a nagy sértődés, ha most meg ők kapnak egy felkérést. Nem a lelépésre, csak a hátrább lépésre?!
aremy
@Béla333: azért súgjál már hogy a hétszűkesztendőbe mit is tett az mszp ééé!
Béla333
@aremy: 15.37
Ha a 2010-17-es időszakra gondolsz, akkor semmit! Mint ahogy a DK sem tett semmi érdemlegeset! Lógatták a lábukat!
aremy
@Béla333: arra az időre gondoltam DE az mszp é mit is tett?az állandó meg újulásukon kívül .már annyira meg újultak hogy már HIBRIDEK??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.