Fordulópontnak tűnik ez a hétvége a baloldali együttműködés történetében. Botka nyílt harcot kezdett Gyurcsánnyal, a következmények miatt néhány MSZP-s azért aggódik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Bravó Botka. Most választattad meg újra a Viktort. A te és pártod zsigeri gyűlölete ismét nyerőhelyzetbe hozta. Néha az az érzésem, hogy számotokra csak az a fontos, hogy jóllakhassatok a Parlament olcsó büféjében és ne kelljen otthon egész nap fűteni.
Mi (az istenadta nép) pedig általatok is és a támogatást kapott Fidesz részéről is, le vagyunk ...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Nem értem!!! hogy meri botka magukat az mszp-t szocialistának és baloldalinak nevezni???!!!Megtagadják a múltukat???Milyen szocialista eszmét képviselnek a mai szocik???Ezek is csak a húsowsfazék közelébe akarnak kerülni!!!
Béla333
Ha külön indulnak, akkor az MSZP biztos bejut a Parlamentbe, a DK-nál ez egyáltalán nem biztos! De legalább megtudjuk, hogy mennyi a tényleges támogatottságuk?!
Béla333
Akkor most Orbánék leváltása miatt nem kellene Gyurcsánynak hátrább lépni?
Vagy áldozatot hozni a DK-sok szerint mindig másnak kell?
Rájuk ez nem vonatkozik?
coni
Azok után, ahogy felállt a 4 párti egyeztetésből az MSZP ha a megmaradt demokratikus ellenzék nem fog össze az MSZP nélkül és azonnal, végük van. Be kell látni, hogy az MSZP csak a Fidesszel hajlandó megállapodni. 2014-ben ugyanez történt, az egyéniség nélküli Mesterházyjukat erőltették amikor az emberek nem őt akarták. Ezért nem merik megkérdezni az embereket mert Botkánál sokkal népszerűbb az emberek körében Bokros, Karácsony, Hadházy, Juhász...
Botka azt hiszi ellopja a PM programját majd kiegészíti demagóg, teljesíthetetlen ígéretekkel és a szavazók visszatérnek a népszerűtlen és súlytalan MSZP-hez.
namihami
Bravó Botka. Most választattad meg újra a Viktort. A te és pártod zsigeri gyűlölete ismét nyerőhelyzetbe hozta. Néha az az érzésem, hogy számotokra csak az a fontos, hogy jóllakhassatok a Parlament olcsó büféjében és ne kelljen otthon egész nap fűteni.
Mi (az istenadta nép) pedig általatok is és a támogatást kapott Fidesz részéről is, le vagyunk ...
wagabund
itt a kocsmában finomabban fogalmazunk...érthetőbben: majd elválik a szar a májtól...csak nehogy Botka bukjon egy nagyot...
Béla333
@namihami: 12.13
Ugyanezt lehetne fordítva is mondani:
Bravó Gyurcsány! Mivel nem lépsz hátra, ezzel most választottad meg újra Viktort! A Te és a pártod erőszakossága, önzősége ismét nyerőhelyzetbe hozta. Néha az az érzésem, hogy számotokra csak az a fontos, hogy jóllakhassatok a Parlament olcsó büféjében és ne kelljen otthon egész nap fűteni.
Mi (az istenadta nép) pedig általatok is és a támogatást kapott Fidesz részéről is, le vagyunk ...

Bocs, hogy részeket másoltam tőled, csak azt akartam ezzel jelezni, hogy ugyanez igaz lehet a másik nézőpontból is!
nyanya001
Végig olvasva az internetet, Borka nem lett népszerűbb, sőt !
úgy tűnik elítélik azaz nem tartják jónak ezt fajta önfényezést,
önjelöltséget, arról nem is beszélve, amivel ő vádolja a Gyurcsányt, abba ők is vastagon
benne voltak, sőt leginkább ők.
Az meg hab a tortán, hogy Orbán látogatása után lett ilyen nagy a gallérja.
Béla333
Nem kell betojni attól, ha önállóan méreti meg egy párt magát, nem mások hajójába kapaszkodva akar bekerülni a Parlamentbe.
Nekem Botka szimpatikusabb lett mint amilyen egy hete volt!
Gyurcsány úgysem Orbán leváltásáért dolgozik, hanem csak a DK megerősítéséért, a többiek kinyírásáért!
nyanya001
Még annyit, ha bukik az MSzP 2018-ban ( megvan az esély rá ) ezzel Gyurcsány ázsiója ugrásszerűen meg fog növekedni
az MSzP meg megy a süllyesztőbe.
Béla333
@nyanya001: 12.46
Ha egyáltalán bekerül is Gyurcsány és a pártja, a Fideszhez hasonlatos stílusa miatt kizárt, hogy valaha számottevő erő legyen belőle!
Hamarabb fog a Momentum kormányra kerülni, mint a DK!
Szerintem!
namihami
@Béla333: Mivel minden feltétel, a választókörzetek bontása és a töredékszavazatok elosztása is a Fideszre van írva, ezért egy kispártok általi külön indulás csakis a bukással (a Gazda biztos újjáválasztásával) egyenértékű. Pont erre megy ki az egész, így kírt választási rendszer és a Fidesz által megfelelő időben alapított kispártok tömege.
Nem a Gyurcsánynak vagy az MSzp-nek kellene bárkit visszaléptetni, hanem mindkettőnek engedni és tárgyalni.
Egyébiránt, hogy képzeled azt, hogy egy működő pártnak olyan feltételt támasszon, támaszthasson egy másik, hogy pont az elnökét léptesse vissza. Szerinted, ha a DK így ülne asztalhoz, akkor az MSzp-nek mi lenne a reakciója? Végeredményben mégis csak a párt elnökéről beszélnek, nem?
Jozefina
Nem kell Gyurcsánynak hátralépni4 Ez alkalommal a híveinak kell kilépni arra az időre, amíg Botkára szavaznak!!!
És ezt kell tennie minden igazi magyarnak, aki félti és aggódik Magyarországért. Félre tenni minden fanatizmust és párt hűséget. Mindenki egy emberként szavazzon Botkára!!!
Valamelyik TV-nek meg illene felkínálni a miniszterelnök jelöltetnek a vita lehetőségét, hogy a nézők egyértelműen lássák kire érdemes voksolni!!!
Béla333
@namihami: 12.57
Nézd! Nem vagyok Fodor híve, de nem éppen Gyurcsány támasztott olyan feltételt velük kapcsolatban, amiről ezt írod?: "... hogy képzeled azt, hogy egy működő pártnak olyan feltételt támasszon, támaszthasson egy másik, hogy pont az elnökét léptesse vissza. "
Mondjuk itt nem elégedett meg Fodor visszalépésével, az egész alakulatot kivágta!
Nem egy szimpatikus dolog, pláne, hogy a mai napig nem látom Fodor mérhetetlen bűnét!
Tehát a DK pont így ült le, ilyen feltételekkel a tárgyalásokra. Akkor most mi ez a nagy sértődés, ha most meg ők kapnak egy felkérést. Nem a lelépésre, csak a hátrább lépésre?!
aremy
@Béla333: azért súgjál már hogy a hétszűkesztendőbe mit is tett az mszp ééé!
Béla333
@aremy: 15.37
Ha a 2010-17-es időszakra gondolsz, akkor semmit! Mint ahogy a DK sem tett semmi érdemlegeset! Lógatták a lábukat!
aremy
@Béla333: arra az időre gondoltam DE az mszp é mit is tett?az állandó meg újulásukon kívül .már annyira meg újultak hogy már HIBRIDEK??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.