Orbánnak fontosabbak az aranyérmeknél az aranyrudak – jelentette ki Vona Gábor a parlamentben, aki elsőként reagálhatott a miniszterelnök napirend előtti felszólalására.

A Jobbik elnöke szerint a magyarok a miniszterelnökre mondtak nemet, és nem az olimpiára.

A miniszterelnöknek fontosabbak az aranyérmeknél az aranyrudak

- fogalmazott, majd ismét feltette a kérdést: kicsoda Mészáros Lőrinc?

Szójátékokkal osztotta le Vona Orbánt a népszavazás miatt

Vona szerint a Századvégnek azt a kérdést kellene feltenni az embereknek, hogy elhiszik-e a Felcsúti polgármestertől, hogy ő nem „Pénztáros Lőrinc”, aki Orbánnak gyűjti a pénzt, majd hozzátette: kilóg a lóláb, vagy úgy is fogalmazhatna: kilóg a gázcső.

atv.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Megmondta Vona, ha hatalomra kerül a jobbik Orbán elszámoltatása lesz az első. Nem is értem mit akar a jobbik ettől ma templom egerétől ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Horizont: ,,A szó elszáll,, a tettei meg nem ezt bizonyítják, hidd el, hogy ez csak ,,porhintés,, mindkét párt tagságának szól, mikor szükség lesz rá jön a ,,nagy összeborulás,, ...
papa.49
@Horizont: Csupán reálisan gondolkodom...
papa.49
@Horizont: Hidd el nem könnyű így élni, de mivel alapjában véve egy ,,bohém ember vagyok,, a lányom szerint, valahogy sikerül...Azért én se voltam mindig ennyire realista ,,hittem a szép szavaknak, az altatásnak,, annak nyögöm most minden kínját...Tudod mit szeretnék igazán a mai eszemmel lenni 20 éves, egyetlen percig se maradnék itt ebben az országban, pedig valamikor arra voltam büszke hogy a kádári rendszer se tudott elüldözni a hazámból...
papa.49
@Horizont: Így van, csak nem sokra megyünk vele, lassan az amit a Hazánknak hittünk, kiderül csak a börtönünk lett...
cs.n.
Belinkelem ide, mert médiatörténeti esemény, a Jobbik parlamenti frakciója Vona fészbukos bejegyzését beküldte az MTI-nek:
os.mti.hu/hirek/124464/a_jobbik_parlamenti_frakciojanak_kozlemenye
Sűrű nap volt ez a mai, és még csak hétfő van. Pár percig még. :)
Eladott Ország
@justhpeter: kolozsvaros.com/2016/06/03/csak-ez-a-szerencsetlen-eletkeptelen-nem-kepes-sehogy-elorejutni/
Csak ez a szerencsétlen, életképtelen nem képes sehogy előrejutni.
Az, hogy ma itt tart az ország és hogy ezt a szabadrablást hátradőlve sörrel és pattogatott kukoricával az arcában nézi végig, valahol Orbán Győzővel és az ő bántalmazott fiával kezdődött a demokráciába hajló rendszerváltásnak hitt átrendeződés hajnalán. Azzal az ellopott pártszékházzal és az ellenértékéből privatizált bányákkal. Ha ebben a vérszegény, azóta is halódó demokráciában működött volna bármiféle igazságszolgáltatás, ahogy azóta se működik, most nem foghatná a talicskát az a megszámlálhatatlan sok enyves kéz. Közöttük, fölöttük az ágrólszakadt, csóró templom egerével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.