Pártügyet csináltak egy nemzeti ügyből - mondta Orbán Viktor a budapesti olimpiai pályázattal kapcsolatos fejleményekről újságíróknak a parlament folyosóján.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Miután nem egy nemzet, hanem egy párt húzná a hasznot belőle, így valóban párt ügy.
Egyébként nem a pártokat, hanem a nemzetet akarják megkérdezni róla, ami ugyebár nem tetszik nekik, sőt hazaáruló aki ezt akarja.
Beteg kettős beszéd a szektának.
sokanvagyunk
Egy "mégnempárt"? :D - nesze neked majd' 2/3-ad.
Eladott Ország
Biztosan fáradt, vagy talán mostanában nem alszik túl jól. Meg is értem, nagy csalódás lehetett neki ez az olimpiás cécó, amikor már úgy beleélte magát, hogy majd Budapesten köpködheti a szotyolahéjat izgalmában, lehetőleg Mészáros Lölö nyakába. Ez meg nem jön össze, legalábbis most így néz ki. Új attrakció nincs, kivénhedt artisták, reumától gyötört kötéltáncosok és egy fáradt, enervált, gyűrött arcú demens igazgató van. A rossz hír az, hogy idén is meg kell vennünk a jegyet és idén is végig kell néznünk az előadást.
Akár akarjuk, akár nem. "Nemzeti ügyből pártügy lett" meg egy elmeháborodott látomása.
eugen4402
Nemzeti kérdést pártüggyé alacsonyítani bizony nem szép dolog, sőt mondjuk ki nyíltan: aljas húzás. Majdnem annyira, mint a kormányzást közbűntényes bűnüggyé silányítani. Sajnálom atyuska, vagy bátyuska, majd loptok más ürüggyel, az ötletgazdák erősödnek és jobban teljesítenek. Van remény..!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.