Ez a nap is eljött: már a Gój Motorosok köztudottan jobboldali gyülekezetét vezető Mészáros Imre is úgy döntött, baráti hangnemben ugyan, de kifejezésre juttatja kifejezésre nem tetszését a kormány "helyi kiskirályainak" teljhatalma miatt – meg is tette, méghozzá egy a mandineren közölt nyílt levél formájában.

Az igaz magyar szívű Mészáros még azt a f orgatókönyvet is felvázolta levelében, hogy a kiábrándult szavazók újra a "szocikat" küldhetik a nemzet nyakára. Íme, a változtatás nélkül közölt levél:

Itt az idő, hogy a társadalom számos tagjaival megnyugtató módon és főleg tettekkel ne szavakkal bizonyítsanak előttük! Az élet számos területein nagyon sok kritikát hallok, hogy helyi kiskirályok döntenek az emberek vállalkozásairól – sorsaikról az élet számos területén. Csak remélni tudom, hogy ezen észrevételek Önhöz is eljutottak!

Ha nem cselekszenek érdemben minél hamarabb, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy 2018-ban úgy járunk, mint 2002-ben! Jelenleg nem látok Önöknél jobbat, de én csak ugyan egy vagyok a nyolcmillió választópolgár közül. De van kb. két és félmillió polgár, akik sohasem szavaztak! Marad öt és félmillió választópolgár, akiket érdekel az ország sorsa! Nem kellene tovább hergelni őket álláspontom szerint.

Miniszterelnök Úr! Kérem, fontolja meg soraimat, főleg a nemzetünk érdekében. Vagy megint jöhetnek az ígéretek baloldalról és azok megkajálásával megint ránk köszönhet a szoci éra. Én egy nyugodt, kiegyensúlyozott, élhető Magyarországon szeretnék továbbra is élni, aki sohasem fogja elhagyni a hazáját! Hiszen vallom, hogy szívet cserél, aki hazát cserél!

Az Ön szavaival élve komoly munka vár ránk!

Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!

A sikeres eredményhez pedig bizony Önöknek is tenni kell!

Mi Gój Motorosok ebben partnerek leszünk, minden ellenszolgáltatás nélkül, választ nem várok, hanem tényszerű eredményeket szeretnénk látni!

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Basszátok meg, abban is partnerek voltatok, hogy idáig süllyedt ez az ország.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szép új világ
Basszátok meg, abban is partnerek voltatok, hogy idáig süllyedt ez az ország.
aremy
azért ők is a fidesz fizetett civil szervezete!
wagabund
Általános iskola VIII.-osztályában egy ilyen, hibáktól hemzsegő dolgozatra akkora karót adott volna a magyartanárnő, hogy kiszakadt volna a füzetlap...

jó, elismerem, már van bennem néhány fröccs, de a cimborák sem tudták elsőre megérteni a levél minden sorát...

mondta is a zasszony, hogy ha ilyen fontos olvasnivalóba kezdek, akkor aznap ne igyak..
Eladott Ország
Kedves Gój Motorosok, a fidesz meg a szoci éra ugyanaz. Nem beköszöntött, hanem éljük.
Fidesz leváltása jelentené a Kádár-korszak valódi végét. Legfontosabb feladatunk, melyhez kérjük a Gój Motorosok segítését a fidesz leváltása. A fidesz nem javítható, azaz szarból nem lehet várat építeni ! A régi mondás szerint az én tolvajom jó tolvaj, a te tolvajod az viszont tolvaj… Az én kommunistám jó kommunista, a te kommunistád viszont nem az…
Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)
Edmond Dantes
Az ötvenes évek elején a munkáslevelezők írtak ilyen leveleket a szeretett Rákosi elvtársnak.
Bepanaszolták az egyik állami vállalatot, a Patyolatot,hogy kifogásolhatók a ruhatisztítás vállalási határidők és a dolgozó néppel való viszonyuk.Ezzel üzentek aggódva a kedves vezérnek,hogy vannak még hibák,ezért féltő szeretettel figyelmeztették,hogy szent ügyünk,a szocializmus építésének ügye sérülhet.
quadrocopter
Megmondta a kajmán, hogy "folytatjuk" akkor mire sírsz benzinszagú, amikor te is támogattad ezt a szutyok koszfészek rezsimet?
Cserélj izzót, hogy megvilágosodj!
justhpeter
@Edmond Dantes: Ami jó, az jó. Valóban a második Rákosi-korszak van jelenleg a maga híveivel és seggnyalóival.
justhpeter
@quadrocopter: Azért támogatták a rendszert, mert nekik is jó volt és most is ezt a jót féltik. Akik az Orbán-rendszertől nem kaptak semmit, azok nem is írnak ilyen levelet...
nemfideszes
Jónak panaszkodsz te idióta! Ezt a rendszert ők hozták létre, nem magától alakult így ki.
Amúgy eddig mindenkit lekommunistáztál, lezsidóztál, lehazaárulóztál, aki a fidesz többi mocskossága mellett ez ellen is felemelte a szavát!
Na de mit is lehetne várni egy a CBA-n keresztül finanszírozott volt NBH-s tiszttől?!
human
A vezetőjük valami nagyvállalkozó, ha jól tudom. Eddig szerette a fideszt és nem zavarta annyira a lopás sem. Gondlom most a saját vállalkozását nézte ki magának egy fideszes és itt ébredt rá, hogy ölég.
wagabund
@aremy: persze..csak ha valaki nyílt levelet ír a min.elnöknek, akkor enter előtt legyenszíves megmutatni egy érettségizett havernak..

amúgy értem a szándékát...
quadrocopter
@justhpeter: El akarják adni magukat a pénzes csemeték, mert ahogy néztem nem MZ-kkel menőznek!
namihami
Soproni Piroska--facebook
Tessék mondani, hogy hogyan kell azt a szót értelmezni, mert kegyed talán tudja, hiszen maga írta le : gojók.
Mert: vagy
1. golyók LY-nal és akkor egy kerek tárgy, ami ebben a szövegkörnyezetben enyhén szólva értelmezhetetlen, szimplán ostobaság.
2. gójok és gojók, a hosszú magánhangzó a megfelelő helyen használva és akkor a fehér rasszra használt zsidó kifejezést jelenthetne.
Na, ez, amit maga használt, az egyetlen változat, ami semmire se jó.
Kézcsókkal.
Hellcat
"Én egy nyugodt, kiegyensúlyozott, élhető Magyarországon szeretnék továbbra is élni" Akkor miért a fideszt támogatod te pöcs?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.