A miniszterelnök a parlament tavaszi ülésszakának nyitónapján szállt bele a Jobbik elnökébe, aki szerinte férfiak szoknyája mögé szokott bújni. Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával kezdődött a parlament tavaszi ülésszaka. A miniszterelnök beszédében hosszan beszélt a gazdasági eredményekről, az olimpiáról egy szót sem szólt. Ezt vetette a szemére Vona Gábor, a Jobbik elnöke, aki felszólította a kormányfőt, hogy „ne bújjon Tarlós István szoknyája mögé a kérdésben”. Orbán Viktor viszontválaszában kijelentette: "Nem szoktam én, illetve nem én szoktam más férfiak szoknyája mögé bújni". A Jobbik elnöke ezt követően – személyes megtámadtatásra hivatkozva – szót kért a házelnöktől, de Kövér László ezt nem tartotta indokoltnak, és a Ház többsége is leszavazta Vona Gábor kérését, aki így nem tudott reagálni a szoknyázásra. A kormányfő kijelentése azért is tűnhetett áthallásosnak, mert a kormányközeli sajtó tavaly novemberben azzal vádolta Vona Gábort, hogy miközben támadja a...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Orbán lemelegezte Vonát a parlamentben?

Csak véletlenül elszólta magát. Hisz egy bárba járnak péntek esténként. Ráadásul a fellépőket is ismerjük: 1picike, verőcéről, aki bringán érkezik, pergetőn játszik, és farkasként vonyít.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aremy
még a végén ki derül őt is ő melegíti..
Cefi
Orbán lemelegezte Vonát a parlamentben?

Csak véletlenül elszólta magát. Hisz egy bárba járnak péntek esténként. Ráadásul a fellépőket is ismerjük: 1picike, verőcéről, aki bringán érkezik, pergetőn játszik, és farkasként vonyít.
Cicamama55
Visszataszító módon reagált miniszterelnökünk az ellenzéki pártok felvetéseire, pedig igen sok konkrétum volt bennük, főleg Szél Bernadett felszólalásában! Nagyon felháborított engem, a magyar állampolgárt, hogy csak gúnyolódni tud! Le sem szarja a magyar népet...Az a sok balfácán a mögötte ülő sorokban meg asszisztál hozzá, nevetve tapsikol! Szabályosan kinevetik azokat az embereket, akikből élnek!
Nagy Mária
@szép új világ: Nem vagy egyedül. Tök mindegy kiről mond bármit, azt hiszi jó poén, de én már hozzávágtam volna egy jó nehéz dolgot, mert semmi emberi méltóságot nem tisztel. Gusztustalan, emberietlen az egész törpe pojáca!
Cefi
@aremy: Nem jó, mert a mi bőrünkre megy. Hisz mindezt a mi befizetett adónkból fizetik.
aremy
@Cefi: ugye nem akarod hogy téged valamelyik is melegítsen.és mit is fizetünk a két mozgó fűtőtesten kívül?
aremy
@Cefi: én is erre gondoltam mert amúgy örihari lett volna.
eugen4402
@Cefi: Ne is emlegesd, az egy rosszhírű bár, már kétszer bevonták a működési engedélyüket. ...Valami Polgári Karika, vagy mi a neve. Nem is értem mire utal a karika elnevezés... :-)))
eugen4402
@Cefi: De majom vagyok..! Persze, hogy kör! Igaz, nem kaukázusi és nem krétakör, inkább valami olyan kör, ami mindig "sötétben bujkál" és meghúzódik a háttérben. Valami azt súgja, nem csak a töketlen baloldalon léptek fel működési zavarok... :-)))
Cefi
@eugen4402: Nem akarlak frusztrálni, de ha ez az izé még polgári is, hát rögtön be kell hogy vegyél egy nyugtatót!
Edmond Dantes
Azért megérdemlik egymást.Vona Tarlós szoknyájáról beszél,Orbán meg a férfiak szoknyáját kedvelő Vonáról.El kellene végre dönteni:ez Parlament vagy buzi bár!!!???
De a leggusztustalanabb a fideszes képviselők boldog röhögése volt.Ez nem Parlament,hanem köcsög raktár.
Cefi
@Edmond Dantes: Tömören buzibazár.
eugen4402
@Cefi: Hálásan köszönöm a figyelmeztetést, a biztonság okáért kettőt nyeltem le. Látod, a "polgári"- karakter ugrik be utoljára ezekről. Az előbbi hsz-emet elhamarkodtam, mielőtt leírtam, nem konzultáltam sem a háziorvosommal, sem a tűzszerészemmel. De a nyugtató már 6, a detonátor hatástalanítva. majd csak helyrebillen a világ rendje...:-)))
Cefi
@eugen4402: Azt hiszem, le kelle ülnünk beszélgetni egy sör mellett. Személyesen. Mint egymás terapeutái...
eugen4402
@Cefi: Boldogan rábólintok, csak egy kicsit később tudunk időpontot és helyszínt egyeztetni, mivel holnaptól az egészségügy belső helyzetét kell tanulmányoznom, beláthatatlan ideig. Remélem ott is találok Hozzád hasonló remek "gyógyítókat"...:-)))
Cefi
@eugen4402: Nem jó hír. Én másfél éve kezdtem "búntetésem letöltését". Hat hónapom bánta. Mrsa túlélő vagyok, több életmentő műtéttel, 3 hét, kómával. Úgyhogy nem vettünk idén új autót...
nevemnick
,,A hatalom megveti a polgárokat, mint nem kívánatos tanúkat."

Ennyi.
glorianna
@Cefi: @eugen4402: gyógyuljatok meg teljesen :)

A poszthoz: engem zavar, hogy a magyar országgyűlésben buzizik a miniszterelnök - teljesen függetlenül a párthovatartozástól. Ahová süllyedtek, onnan már a bányászbéka segge is csak csillagászati távcsővel látható, ha egyáltalán.
Cefi
@glorianna: Köszönjük. Én már túl vagyok rajta. Eugennel este felveszem privátban a kapcsolatot.
Biztos jól esik neki a biztatás.
Nagy Mária
@Edmond Dantes: Tényleg borzalmas volt az a röhögés, mint a kórus, akinek beintett a karnagy. Ha a nagyfőnök érdemi választ nem tud adni, minden kérdezőt lealáz gusztustalan "jópofasággal", már rég fel kellett volna minden megalázott képviselőnek jelenteni. A kórusnak meg, meg van mondva, most a főnök nagyon vicces, bár nekem gusztustalan, egy ME ilyet nem engedhet meg magának. Ez a vélt felsőbbrendűség, vagy gyáva, önbizalom hiányos ember megnyilvánulása.
glorianna
@Nagy Mária: Ritka ízléstelen a pasi, és ha nem tud/nem akar tényszerű választ adni, akkor töményen személyeskedik, többnyire altesti témákban. Ennyire telik az intelligenciájából :(
eugen4402
@sokanvagyunk, és mindenki más aki kedves szavakkal, és jó kívánságokkal erősíti bennem a bizakodás gyenge, pislákoló lángját, mindnyájatoknak köszönöm. Cefi jól látja: ilyenkor bizony elkel a biztatás...
Nagy Mária
@eugen4402: Kitartás, kellesz még ide! Várunk vissza.
glorianna
@eugen4402: Fel a fejjel :) Visszavárunk :)
eugen4402
Köszönöm lányok, igyekezni fogok... és kritikus pillanatokban emlékezni fogok rá.
Tapasztalatból tudom, néhányszor tétováztam már ott a küszöbnél a lét-és nemlét határán: "átlépjek? ne lépjek?" Akkor mindig bevillant egy arc, egy kép, egy dallam, vagy egy kedves szó, amibe bele tudtam kapaszkodni, és visszavánszorogtam ide a "siralom völgyébe"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.