A Quaestor-ügy gyanúsítottja szerint a külügyminiszter által keveredett a vízumkiadásba. Tarsoly Csaba a Quaestor-ügy mai bírósági tárgyalásán a moszkvai vízumgyárral kapcsolatban vallott Szijjártó Péter ellen, amikor azt mondta, hogy a külügyminiszter kereste meg őt a vízumkiadás ötletével - írja a 444. "Engem Szijjártó úr keresett meg, hogy kiszervezzék a vízumkiadást, hogy ne a követségen döntsék el, ki kaphat. Ez egy 40 ablakos központ lett, 15 eurót kerestünk vízumonként. Ez az orosz kereskedőház része lett volna" - mondta a Quaestor-botrány gyanúsítottja, aki azt is elmondta, hogy Szijjártóval szóba került az is, hogy Azerbajdzsánban, Egyiptomban és Fehéroroszországban is létesítenek hasonló központot.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A Szijjártó által eltitkolt jelentés világossá teszi: a visa shopping korrupcióhoz vezethet, ráadásul nem szolgál magyar érdeket, hiszen az így vízumhoz jutott oroszok nem Magyarországra utaznak, nem töltenek el itt egyetlen vendégéjszakát sem, üzleti kapcsolatokat nem építenek. Ennek fényében külön súlyos, hogy Szijjártó 2014 őszén magánkézbe helyezte a moszkvai magyar vízumközpontot. A véletleneknek köszönhető, hogy az üzemeltető cég egyik tulajdonosa az időközben letartóztatott, de már szabadlábon ámokfutó Kiss Szilárddal jó viszont ápoló Tarsoly Csaba, a másik pedig Kiss állítólagos élettársa, Elena Cvetkova."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Nemezis: Szerintem is! Ameddig a fidesz( direkt kis betű) van kormányon,addig a vezetőik közül egyiknek sem lesz peres ügye. Legfeljebb egy-két takarítónőt elbocsájtanak,mert a véletlenül kinn felejtett pénzzel teli bőröndöt kidobták,mint szemetet.
szaboria1
Orbán már mehetne orvoshoz ha még mindig hisz ezeknek. Roggyant Tónit Zselés Prütyit már máshol páros lábbal ki rugták volna Őket.
Hellcat
Ismét felborult egy szaros vödör...két nap múlva megint borul egy ami elnyomja ennek a visszhangját.
glorianna
@Nemezis: Ehhez már kevés a hipó, minimum sósav kell :(
grincss
@Pálinkafőző Rézüst: Semmi!
Amíg Polt van, addig ne is számítsunk rá! :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.