Meghatszorozódott az utóbbi négy évben azon fiatalok aránya, akik a honi politikai helyzet miatt hagynák itt az országot – ez áll abban a kutatásban, amiből az emberminiszter egy erősen optimista ifjú generációt vizionált. Újraolvastuk a jelentést, és nem lettünk vidámabbak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Évekkel ezelőtt is fél millióról beszéltek, ma is ennyit mondanak. Pedig özönlik nyugatra a jónép.
simmering73
Középkorú ismerőseink kb 10 éve mentek ki Németországba. Most közel a nyugdíjhoz, felszámolták itthoni házukat és közölték, hogy soha többé nem akarnak visszajönni.
cikicakk55
Te jó ég! Már ilyen is van,hogy " EMBERMINISZTER" ? Orbán azt ígérte,hogy csökkenteni fogja a minisztériumok és a miniszterek számát.Gondolom ennek az Emberminiszternek is legalább egy milla a fizetése,van neki helyettese, van vagy jár neki egy luxus autó sofőrrel.Vannak ennek a minisztériumnak emberei is akik csak neki dolgoznak.Hány olyan miniszter vagy minisztérium van,amiről eddig nem is hallottunk?
Equus
akinek van egy csöpp esze és érez vmi felelősséget a saját sorsa, esetleg családja iránt, az nem tud másban gondolkodni, csak a Lajtán túlban
Manhattan
@Equus: Érdekes, hogy nem keletre mennek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.