Volner János (Jobbik) az országgyűlés szezonnyitó ülésén arról beszélt, hogy olyan országot szeretne, ahol

nem Habony Árpádok, Mészáros Lőrincek és nem a kormányfő közvetlen baráti, rokoni érdekeltségébe tartozó emberek gyarapodnak a leggyorsabban, hanem azok, akiknek valóban van vállalkozói tehetségük

- hangsúlyozta.

A politikus korrupcióellenes ügyészség létrehozását és oligarchaadó bevezetését szorgalmazta. Utóbbiról azt mondta, az elmúlt években meggazdagodott fideszes milliárdosoktól vissza kell venni azt a pénzt, amit kormányzati hátszéllel szereztek.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában azt mondta, a Jobbik a pénzért és a hatalomért mindenre képes. 

Kifogásolta, hogy a Jobbik földosztást ígért, majd támadta a Földet a gazdáknak programot, és kivonta magát a kvótanépszavazási kampányból.

A Jobbik átláthatóságról beszél és megtűr egy kémet a soraiban

- tette hozzá, megjegyezve: nem csoda, ha a Jobbik tagsága összezavarodott és alapszervezetei oszlanak fel.

Dömötör Csaba jó munkát kívánt a Jobbiknak a tavaszi ülésszakra: "kevesebb cicás szelfit és több lelket".

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Külön adót vetne ki Mészáros Lőrincre a Jobbik.

Én külön kötelet vetnék ki rá.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@cikicakk55: na ja . vannak még Magyarországon okos ügyes emberek. De nem őt kellene bántani. A törvény a jog emberét kipicsázni. mer ők azok akik ezt elnézik, engedik.Tisztelt főügyész úr vagy mi a fasz?? Csizmához kellene csapni minta békát és még finom voltam. Vagy dúrva vagyok? Na azt nézd meg amit kapni fox az emberektől ha egyszer kinyílik a bicska ecsém.Ott is ugrasz ahol nincs is árok.
namihami
Miért kellene erre a szegény emberre bármilyen adót kivetni? Mióta adóztatjuk, miért kéne egy postafiókot adóztatni? Adózzon az, aki ennek a pénznek a valódi tulajdonosa. Ez a hülye nem több, mint egy átutalási számla. A cél a gyerekkori barátjánál van. Ez a marha legfeljebb a töredékével bír, az is csak addig, amíg szófogadó marad. Bár ez olyan hülye, hogy még ellentmondani se tudna, hiszen fingja sincs arról, hogy egyáltalán mit csináltat vele a ""gyerekkori barát"".
qxy
@namihami: na és ezért van a .-A kormány 2020-ig 215 milliárdot költ stadionokra, a Várba költöző Orbán dolgozószobája 4 milliárdba fog kerülni. Ebből a rengeteg pénzből már rég hozzáláthattunk volna a szegénység felszámolásához!
Emberek. Nem kellene hagyni kellene egy kis seggre pacsiszív lapáttal Orbán fejére.
cikicakk55
@Cefi: Csak Magyarul tud és lehet,hogy pont ez a baj. Ha ismerné a Lovári nyelvet,vagy orosz perfekt lenne, talán egy kis takarék betétkönyvet össze tudott volna spórolni a 43 éve alatt,amit munkával töltött. Most már nyugdíjas,kapja azt a jól megérdemelt 69..000 ft-os nyugdíját. Sajnos nem pihenhet,mert kell mellette melózni is,hisz 60 éves kor fölött már jönnek a nyavalyák,amit gyógyítani kéne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.