Volner János (Jobbik) az országgyűlés szezonnyitó ülésén arról beszélt, hogy olyan országot szeretne, ahol

nem Habony Árpádok, Mészáros Lőrincek és nem a kormányfő közvetlen baráti, rokoni érdekeltségébe tartozó emberek gyarapodnak a leggyorsabban, hanem azok, akiknek valóban van vállalkozói tehetségük

- hangsúlyozta.

A politikus korrupcióellenes ügyészség létrehozását és oligarchaadó bevezetését szorgalmazta. Utóbbiról azt mondta, az elmúlt években meggazdagodott fideszes milliárdosoktól vissza kell venni azt a pénzt, amit kormányzati hátszéllel szereztek.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában azt mondta, a Jobbik a pénzért és a hatalomért mindenre képes. 

Kifogásolta, hogy a Jobbik földosztást ígért, majd támadta a Földet a gazdáknak programot, és kivonta magát a kvótanépszavazási kampányból.

A Jobbik átláthatóságról beszél és megtűr egy kémet a soraiban

- tette hozzá, megjegyezve: nem csoda, ha a Jobbik tagsága összezavarodott és alapszervezetei oszlanak fel.

Dömötör Csaba jó munkát kívánt a Jobbiknak a tavaszi ülésszakra: "kevesebb cicás szelfit és több lelket".

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Külön adót vetne ki Mészáros Lőrincre a Jobbik.

Én külön kötelet vetnék ki rá.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Külön adót vetne ki Mészáros Lőrincre a Jobbik.

Én külön kötelet vetnék ki rá.
bakegya
Külön adó???-azt is az én adómból fizetné be a vicctornak!
Én SÍNRE TENNÉM a szaros kis életkéjét a "nincstelen" gazdájával együtt!
cikicakk55
Mielőtt kinyírjátok,előtte kérdezzük meg tőle,hogy mitől gyúlt fény az agyában 7 éve, Ugyebár 7 évvel ezelőtt Ő csak egy gázszerelő volt,egy 1000 lelket számoló faluba.Aztán jött a Fideszes minő csoda,ez az egyszerű ember hirtelen polgármester lett.Ezzel egy időben hirtelen elkezdett mindenhez érteni.Már nem csak a gázszerelés volt a kisujjában,hanem az útépítés, gépipar,filmgyártás,média,és még ki tudja hány féle szakmának lett a tudója,lényeg,hogy 7 év alatt olyan nagy tudású ember lett belőle,hogy mostanra felkerült a 100 leggazdagabb magyar közé,de nem ám a 99. helyre,hanem mindjárt az első 10-ben találta magát.Engem azért már csak nagyon érdekelne,hogy csinálta ezt meg, 7 év alatt a milliókat kereső focisták, a szintén milliókat kereső bankárok sem tudtak bekerülni az első tízbe.Van a mi kis városunkban is nem egy olyan ember,aki mindenhez ért.Mindent meg tud csinálni,szerelőt még sosem kellett hívnia.Már jóval elmúlt 60 éves,de semmi megtakarítása nincs.Pedig nagyon ügyes ember,csak hát sajnos nem Felcsúton lakik.
Cefi
@cikicakk55: És magyarul még ma sem tud.
quadrocopter
Dömötör Csaba Anáéltisztító parlamenti államtitkár kussoljon csak, mert mi is van a magyar vízumok orosz ajándékozásával, no és hol vannak a Rogán-Tróger kötvényekből befolyt milliárdok? Hol tart a főldmutyi? A "trafiknyertes" műkörmös jól, érzi magát?
Tehát pofád befogd szarjankó!
qxy
@cikicakk55: na ja . vannak még Magyarországon okos ügyes emberek. De nem őt kellene bántani. A törvény a jog emberét kipicsázni. mer ők azok akik ezt elnézik, engedik.Tisztelt főügyész úr vagy mi a fasz?? Csizmához kellene csapni minta békát és még finom voltam. Vagy dúrva vagyok? Na azt nézd meg amit kapni fox az emberektől ha egyszer kinyílik a bicska ecsém.Ott is ugrasz ahol nincs is árok.
namihami
Miért kellene erre a szegény emberre bármilyen adót kivetni? Mióta adóztatjuk, miért kéne egy postafiókot adóztatni? Adózzon az, aki ennek a pénznek a valódi tulajdonosa. Ez a hülye nem több, mint egy átutalási számla. A cél a gyerekkori barátjánál van. Ez a marha legfeljebb a töredékével bír, az is csak addig, amíg szófogadó marad. Bár ez olyan hülye, hogy még ellentmondani se tudna, hiszen fingja sincs arról, hogy egyáltalán mit csináltat vele a ""gyerekkori barát"".
qxy
@namihami: na és ezért van a .-A kormány 2020-ig 215 milliárdot költ stadionokra, a Várba költöző Orbán dolgozószobája 4 milliárdba fog kerülni. Ebből a rengeteg pénzből már rég hozzáláthattunk volna a szegénység felszámolásához!
Emberek. Nem kellene hagyni kellene egy kis seggre pacsiszív lapáttal Orbán fejére.
cikicakk55
@Cefi: Csak Magyarul tud és lehet,hogy pont ez a baj. Ha ismerné a Lovári nyelvet,vagy orosz perfekt lenne, talán egy kis takarék betétkönyvet össze tudott volna spórolni a 43 éve alatt,amit munkával töltött. Most már nyugdíjas,kapja azt a jól megérdemelt 69..000 ft-os nyugdíját. Sajnos nem pihenhet,mert kell mellette melózni is,hisz 60 éves kor fölött már jönnek a nyavalyák,amit gyógyítani kéne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.