A miniszterelnök a parlament hétfői ülésén bejelentette: nemzeti konzultáció kezdődik annak az öt veszélyforrásnak a kérdésében, amelyekkel Magyarországnak az idén szembe kell néznie.

Napirend előtt a kormányfő az öt veszélyforrás között említette

a rezsicsökkentés brüsszeli betiltását, az illegális bevándorlást, a külföldi befolyásolási kísérleteket, valamint a magyar adócsökkentést és munkahelyteremtő programokat célzó brüsszeli támadásokat.

Kitért arra is: az elmúlt bő 120 évben hasonló fejlődési korszakok váltották egymást Magyarországon.

1900 és 2010 között évente csak 1,5 százalékkal tudott nőni az egy főre jutó nemzeti össztermék, ez elmaradt a fejlett országok fejlődési ütemétől, a felzárkózási kísérletek rendre sikertelennek bizonyultak – mutatott rá.

Orbán Viktor kiemelte, hogy 2010 óta a GDP és a fogyasztás üteme is meghaladja az eurózónáét, a foglalkoztatási ráta pedig magasabb az uniós átlagnál.

Orbán Viktor miniszterelnök szerint Európában egyre többen osztják a magyarok véleményét a migráció ügyében.

A kormányfő azt mondta, a legutóbbi uniós miniszterelnöki csúcson a korábbihoz képest már egyre többen támogatták az EU-n kívüli menekülttáborok létrehozását, amely magyar javaslat volt, és a brüsszeliek korábban hallani sem akartak róla.

Nekünk magyaroknak nem igazunk van, hanem igazunk lesz – fogalmazott.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Szólni kell Grazban, hogy emelni kell a dózist...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Qqberci
Szólni kell Grazban, hogy emelni kell a dózist...
papa.49
@Qqberci: Vagy be kell vetni a ,,nyugiszobát,, VÉGLEG)))))))))))))))))))
libellle
èrthetetlen, hiszen Brüssel már közölte, hogy rezsicskkentés nem érdekli a Parlament ilyenekkel nem foglalkozik. Adócsökkentés, minden állam suverén joga, hogy mit mikor és mennyit csökkent. Munkahelyteremtö programokra az EU több száz millio támogatást ad Magyarországnak is. Külföldi befolyás, hmm a ruskik befolyásollyak viktort. Ilyen ordas hazugságokra kiszór pénzt. Na az az ember már közveszélyes.
quadrocopter
Az öt veszélyforrás:

-Orbán
-Lézer
-Kövér
-Rogán-Tróger
-Dajcs

kispadon tartalék Kósa!
eugen4402
Ó jaj, látom a jövendőt! Sok milliárdért lepörgetik a show-t, lezajlik a "konzultáció"(?) Az értékelés már gyerekjáték, visszaérkezik kb. 3 ezer boríték, színültig töltve hozsannával. Egy helyettes államtitkár elégedetten kidobja a kukába, és megírja a jelentést: "... a lakosság 98 %-a támogatja a kormány célkitűzéseit!"
Ludmilla
egyszerűbb lenne,ha csak a kubatov-hiénáknak küldenének papírt,sokkal olcsóbb lenne

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.