Nem sűrűn szoktam, de ma valamiért mégis a Magyar Idők weboldalára tévedtem. Nyilván azzal egyáltalán nem mondok újat, hogy kézi vezérlésű kormánypropagandát találtam, viszont még engem is meglepett, hogy olyan az egész lap, mint amit habzó szájú veszett elmebetegek zuhogva gépelnek a klaviatúrán. Nézzünk néhány példát!

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a másodikról reggel ezt írtam:

S képzeld Wazze ha még antiszemita uszítással is foglalkoznának

A párt központi napilapja lerántja a leplet a világ-összes baja forrásáról

Mai vezércikkükben „SOROS A SAJÁT KÉPÉRE FORMÁLNÁ A VILÁGOT” arra kaptak rá, hogy „Ahhoz, hogy a Soros György által támogatott szervezetek valós céljait és jelentőségét megértsük, magát a „birodalom” vezetőjét kell megismernünk. Az amerikai milliárdos szerencsére – főleg a kilencvenes években – sokszor, s néha egészen nyíltan beszélt arról, milyenné szeretné formálni a világot. Ehhez pénzügyi és politikai tőkéje segítségével, illetve az alapítványain keresztül Kelet-Európában került a legközelebb.”
Na ami ezután következik az ,még Zsótiltól is sok(k). Messze túlmegy az MTI ócska ferdítésein és PISA szöveg-értetlenség határain. Sőt azt kell mondjam az origosok „úgy viselkediket de factonak fordítja” is elbújhat mellette.
A legnagyobb baromság „A korabeli Soros-évkönyvek tanúsága szerint ekkorra már a balliberális oldal színe-virága Soros támogatottja volt.”, amit még az óvodában is bárki kontrázhat hosszasan sorolva a derék Fityesznyikeket, akik tanfolyamon, ösztöndíjjal és állásokkal is részesültek a Soros, pontosabban az alapítvány osztogatásaiban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.