Az Európa Blokk Sóvárgó szemetek nehogy 2018-ra vessétek címmel közölt egy írást, amely legfőképp azt taglalja, hogy nálunk miért nem működnek úgy a tüntetések, mint más európai országokban. Az engedélyükkel változtatás nélkül publikáljuk az írást. Európa szabadgondolkodású államaiban az emberek az utcákon demonstrálnak az éppen hatalmon levő kormányok esetleges túlkapásaival szemben. Továbbá ott a parlamenti- illetve önkormányzati választások arra szolgálnak, amire eredetileg is kitalálták, azaz arra, hogy az állampolgárok megbízzák képviselőiket egy-egy választási ciklusra, hogy a megbízási idő alatt őket – a választókat – képviseljék!.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nincs is jobb, mint a kádári langymeleg pocsolya!
Nagy Mária
Köszi Cefi! Éppen most reklámoztam a cikket egy másik hsz-ban.
Kötelező olvasmány!
JAJMÁR
Ezzel és az ilyen "csapattal" kellene győzni. Megváltoztatni? Esélytelen, hiszen egy hosszú folyamat eredménye,
Az irányt kellene megváltoztatni, hogy legalább az unokáink legyenek európaiabbak!.
Ehhez sok-sok embernek meg kellene "erőszakolnia" magát!
Borsodi
A probléma bennünk van be kell vallanunk .Példát vehetnénk más országokról.Vagy legalább megpróbálnánk kicsit hasonlítani őseinkre.Sok hőzöngő fiatal csak védtelen emberekkel gyerekekkel nőkkel tudnak keménykedni.Magyarországon nincs összetartás,csak széthúzás ezért élünk rabokként a hazánkban kiszolgáltatva politikusainknak.akik néha dobnak egy kis morzsát a kenyérből.Gyáva Népnek nincs hazája,se szava!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.