A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) eljárása során figyelembe veszi, amennyiben az ügyfelek önhibájukon kívül esnek késedelembe – tette közzé az adóhatóság honlapján azzal kapcsolatban, hogy hétfőn üzemzavart észleltek az Ügyfélkaput használni kívánó adózók.

Az adóhatóság hétfőn honlapján jelezte, hogy a kormányzati portál és az Ügyfélkapu átmeneti fennakadása miatt az eBEV portál nem elérhető. Hozzátették, ez független a NAV informatikai rendszerétől, nem a NAV rendszerének meghibásodása miatt áll fenn.

A közlemény arról is tájékoztat, hogy – a 451/2016. (XII. 19.) számú kormányrendelet alapján az a nap, amelyen legalább 4 órán át tartó üzemzavar akadályozza az elektronikus ügyintézést, nem számít bele a határidőbe. A NAV eljárása során figyelembe veszi, amennyiben az ügyfelek önhibájukon kívül esnek késedelembe – írják.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Tállai-Pálinkás ma sem ment be dolgozni?
Foxley
Tőzsdére gyorsan a pénzt, megforgatni amíg lehet!
RonaGyuri
unortodox fejlesztések eredménnyel jártak!
Az elmúlt 2-3 évben a használhatóságát rontották, úgy tűnik most már a rendelkezésre állás van soron! =))
papa.49
Ez van ha HOZZÁ NEM ÉRTŐK,, ülnek a fontos posztokon!!!
quadrocopter
Tállai-Pálinkás ma sem ment be dolgozni?
nezelodo
@papa.49: Lári fári, hozzá nem értők! De legalább rokon, barát, pártunknak és kormányunknak szívességet tevők vannak ott. Lehet, hogy a korábbi kirúgott hozzáértők nem segítenek az új zseni üzemeltetőknek és nem árulják el, hol az a kis hiba, amit a kirúgáskor elfelejtettek inaktiválni a rendszerben!?
Equus
ki van rúgva a Defterdári Hivatal. Remélem, a pasa már elküldte a selyemzsinórt.
Másként:
Mi az, h a fiscus nem hozza a nép védelmi pénzét? Szegény jobbágyaink véres, verejtékes jövedelme nehogy már náluk maradjon!
Megint másként:
Így soha nem érjük be a Cosa Nostrát! Don pintér, csinálj rendet, különben a capo di capi a te fejeddel dísziti a budai várban az előszobáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.