Még tavaly ősszel tiltották ki a 444.hu szerkesztőségét a parlamentből, és azóta is büntetésben vannak. Az Index riportere azt szerette volna megtudni Kövér Lászlótól, hogy mikorra várható, hogy a visszaengedik a szankcióval sújtott újságírókat.

Kövér László láthatóan nem kívánt válaszolni a kérdésre, de némi fizikai kontaktust azért létesített a riporterrel.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Nádfedeles elvtárs,, lesz még idő mikor jó lenne ha az utolsó ember akit látsz a csípás szemeddel meghallgatna, DE NEM FOG MEGHALLGATNI SENKI MERTUTÁLNAK TÉGED MINT A SZART!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
"Még tavaly ősszel tiltották ki a 444.hu szerkesztőségét a parlamentből, és azóta is büntetésben vannak. "

Nanemá! Strasbourg döntött és magyarul is megjelent, a sajtó képviselőit NEM LEHET KITILTANI A PARLMENTBŐL - gecik!

"A strasbourgi Emberi Jogok Európai Bíróságának döntése értelmében nem lehet újságírókat kitiltani egy ország parlamentjéből, csak ha a közbiztonságot, vagy képviselőket, esetleg maguknak a médiamunkásokat fenyegető veszélyhelyzet áll fenn. Minden egyéb esetben közérdeket sért a kitiltás, hiszen az újságírók eltávolításával az állampolgárok nem jutnak hozzá fontos információkhoz.
A strasbourgi bíróság egy 2012-es macedóniai ügy kapcsán döntött így, amikor az újságírókat a nekik fenntartott területről vezették ki egy elfajult parlamenti vita alkalmával. Egyébként több európai országban bevett szokás, hogy így büntetnek olyan sajtótermékeket, amelyek kényelmetlen kérdéseket tesznek fel a képviselőknek. A döntés nem általános érvényű, erre az egy esetre vonatkozik.
Magyarországon az utóbbi években rendszeres volt az újságírók kitiltása a parlamentből, az Index munkatársai is jártak már így többször, de a döntésről először beszámoló 444.hu-nak például a teljes szerkesztősége éppen most is tiltólistán van. De kaptak már ilyen büntetést a 24.hu, a Népszabadság, a HVG, és az RTL Klub munkatársai is."

Világos - gecik?
quadrocopter
"Kövér László házelnök általában arra hivatkozva büntet így, hogy az újságírók tiltott helyen próbálták kérdezni a képviselőket. Ez azért van így, mert a Parlamantben trükkös módon szinte minden egyes négyzetmétert tiltott hellyé nyilvánított a kormány."

Akkor is figyelni kell Strasbourg dontését, ha éppen eseti döntésről volt szó!

Patkányok!
Cefi
A fidesz-kdnp-nél kötelező homokosnak és/vagy perverznek lenni? Mostmár akkor tudom mit jelent az illiberális.
papa.49
,,Nádfedeles elvtárs,, lesz még idő mikor jó lenne ha az utolsó ember akit látsz a csípás szemeddel meghallgatna, DE NEM FOG MEGHALLGATNI SENKI MERTUTÁLNAK TÉGED MINT A SZART!!!
RonaGyuri
Ebben a Kövér szoknyája utalásban ezek szerint valós alapok is vannak? =))
cs.n.
A videó végén látható fickóra meg hogy került Orbán Viktor kedvenc inge?
namihami
És az Orbán buzizza a Vonát? Hiszen ez inkább testközelben van. Nem is kell olyan távolra vetni a tekintetét.
percsi
@papa.49: De mikor? Már tegnap is késő lett volna!
Türelmes vagyok (a párom nem győzi megköszönni), na de ez a jóslat kifog rajtam!
kemeati
@namihami: Na ja ez csak röhögni tud házelnöki székben,buzizni és tapizni!Utaljuk be tavasszal a Csillagba!
dr. prédikátor
Affene !!!A köteles lancelot is a fartúrók táborába tartozik!!! A GECI!!!
papa.49
@percsi: Remélem nem nagyon sokára...
Eladott Ország
"Az a benyomásom, hogy Kövér (sajnos nem egyedül) beleragadt valami középkori trágyahalomba és képtelen onnan szabadulni. Ő még ott tart, hogy az a rendes férfiember, aki kicsit büdös, nagyon bunkó, az orra alatt burjánzó szőrt a felső részen takony, míg
alulról pörköltszaft fedi és öblöseket böfög, ha elégedett a táppal. Kövér László állapota szemmel láthatólag súlyosbodik. Az egy dolog, hogy veszi magának a bátorságot és nyilatkozik mindenki nevében. Ez is egy tünet, nincs egyedül ezzel a kórképpel. Az viszont, hogy már látható módon teljesen elrugaszkodott a valóságtól, ráadásul képtelen meghatározni saját helyét és szerepét az országon és a társadalmon belül, ennek következtében mindenhatónak érzi önmagát is, a kormányt is, az túlmegy minden írott és íratlan szabályon. Baj van, nem is kicsi. Kövér László, közpénzből fizetett, a demokratikus alapjogok védelmére felesküdött, különféle kiváltságokkal felruházott közszolga azt merészeli állítani, hogy itt az van, amit ő és a kormánynak kinéző családi vállalkozás mond. Ha ők úgy akarják, akkor mindenki keresztény. Ha akarja, ha nem. Nincs választás. Demokrácia sincs. Mert a demokrácia az európai törésvonal túloldalán álló csürhe és az általuk létrehozott káosz. Szemben a vallásra csimpaszkodó megélhetési keresztényekkel, a volt MSZMP párttagokból álló bigott, vaskalapos, félművelt, arrogáns hatalommániásokkal, akiknek mára meggyőződésévé vált, hogy felhatalmazásuk van beleugatni mindenbe. A családok életébe, az emberek legszemélyesebb ügyeibe. Teszik mindezt olyan erkölcsi magaslatról, amely magaslatra ők soha a büdös életben fel nem juthatnak." Sőt joga van neki tapizni, és nem válaszolni az őt kérdező riportert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.