Nem lesz Békemenet az olimpiai népszavazás aláírásgyűjtése miatt, pedig a CÖF naponta kap leveleket dühös emberektől – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Csizmadia László, a CÖF vezetője szerint belső árulás történt, nem külső erők árulták el a magyar olimpiát. Ugyanakkor a felhergelt tömeget nem vinné ki az utcára – áll a cikkben.

(Nyitókép: wikipedia.hu/Derzsi Elekes Andor)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Legyenek találékonyak, és töltsék hasznosan az idejüket. A hevességükkel meg felhergelten fújják a fűthető focipályák csöveibe a meleget, mert az üzemeltetőiknek úgysincs pénze fűtőanyagra, hiába mertek nagyot álmodni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
madlaci66
Szóval a király még nem mondta meg, hogy mit kell nekik csinálni.
nezelodo
Legyenek találékonyak, és töltsék hasznosan az idejüket. A hevességükkel meg felhergelten fújják a fűthető focipályák csöveibe a meleget, mert az üzemeltetőiknek úgysincs pénze fűtőanyagra, hiába mertek nagyot álmodni.
Nessy
"a felhergelt tömeget nem vinné ki az utcára"
Na de kérem! Hiszen 2006-ban is csak békésen szedték fel az utcaköveket, gyujtották fel az autókat, dobáltak palackot, borogattak kukákat!
A FIDESZ hívek csak is" békésen " menetelnek, tüntetnek!
Equus
na... mi lesz? Szalonnasütés az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél?
F_Viktor
"Csizmadia viszont szavai szerint hűtené a kedélyeket, és úgy látja, „a felhergelt tömegeket nem szabad utcára vinni”

Avagy - s en erre tippelek - nincs mar a COF mogott az a hatalmas tomeg, s ego lenne 2-3 ezer tamogatoval megjelenni az utcan.
kukac50
Cöf már kezdi belátni,hogy Orbánnak kevés jövője van.
Zeta
Az a felhergelt tömeg , akiknek kötelező volt résztvenni a menetelésen, vagy a Romániából fuvarozott fizetett tudatlanoknak, az ukrán napidíjasoknak ?
Aki Én
Többek között azért nem lesz békemenet soha többé, mert a bőven nyugdíj feletti átlag életkorú CÖFögők akár hogy is, de sajnos fogyóban vannak. Sajnos, mert megtévesztett, békességben megőszült emberekről van szó, akik végigdolgozták az életüket azért, hogy ezeknek legyen mit ellopni.
Utánpótlása nincs ennek a társaságnak, ezért nem sok esélyt látok, hogy pár száz fős békétlen menetet indítsanak.
Meg hát ugye hülyén is nézne ki egy demokráciában, ha többségi akaratot figyelmen kívül hagyva, felháborodnának egy demokráciát jelentő népszavazási kezdeményezésen.
Aki Én
...egyébként meg jól gondolja Csizmadia. De főleg nekik nem lenne jó, ha a felhergelt tömegek az utcára mennének.
magyarbakancs
2belső árulás történt, nem külső erők árulták el a magyar olimpiát. Ugyanakkor a felhergelt tömeget nem vinné ki az utcára – áll a cikkben."
azt az idióta ,barom ,hülye nyilatkozatodat te @zarházi büdös komcsi.
Nektek mindenki áruló ki nem ért egyet a Fidesszel.
Béla333
Pedig lehet hogy jó lenne egyszer s mindenkorra lejátszani ezt a kérdést a CÖFögőkkel...
Mondjuk egy ellen menettel!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/04/08/a-mi-adonkbol-finanszirozzak-az-ellenunk-vivott-szabadsagharcot/
A mi adónkból finanszírozzák az ellenünk vívott szabadságharcot. Ezt Balog Zoltán mondta a szájával. Majd pedig örömmel bejelentette, hogy az idei évben a Csizmadia vezette szervezet 4,6 milliárd forintot oszthat szét a civil társadalom erősödésének támogatása érdekében. A 2012 óta már kiosztott 17 milliárd forinton túl. Ebben az a nagyon tragikomikus, bár távolról sem újszerű, ezért aztán meglepődni sem lehet rajta, hogy Csizmadia Lászlóról elég sok minden elmondható, de az bizonyosan nem, hogy ne az Orbán­ kormány feltétlen és elkötelezett híve lenne tűzön ­vízen, árkon­ bokron, keresztül. Természetesen mindaddig, ameddig fel nem bukkan egy erősebb kutya."
nezelodo
Hé Csizikém, hűtötted már eleget a tömegeket munkásőrként, kezedben a dobtárassal, amikor annak volt a szezonja, és éppen azt az eszét istenítetted!
human
Már nem áll mögöttük tömeg és tudják mekkora leégés lenne pár Orbánistával és kabrióval felvonulgatni. Elég későn, de az emberek rájöttek, hogy személyi kultuszt próbálnak felépíteni.
img.444.hu/sumeg_cof_coka_2.jpg
Hellcat
Mi a kurva isten fasza ez a külső/belső árulás??? MIT ÁRULTAK EL??? Tetves Civilnek Öltözött Fideszesek...Ezeket is bele kéne lőni a napba.
nemfideszes
"belső árulás történt"... mintha az 50-es években járnánk!
nezelodo
@nemfideszes: 13:26. Ja a sötétben bujkáló ellenforradalmárok voltak azok az 57-es Kincses Kalendáriumból.
Peller Anikó
@bakcsubakka: nem lehetne inkább fidesz fán?
Nagy Mária
Ez azért nem semmi. Nyílt fenyegetés azoknak, akik Magyarország jövőjéről felelősen gondolkodnak.
„Nem biztos, hogy majd adandó alkalommal nem lesz szükség békemenetre. Méghozzá olyan békemenetre, amely végleg elveszi a kedvüket ettől az egész Magyarország elleni kampányolástól”
Az ország ellen éppen a CÖF kampányol, egyenes út vezetne a csődbe. Hát nem értitek, NINCS RÁ PÉNZE A MAGYAR EMBEREKNEK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.