A Momentum aláírásgyűjtése utáni kormányzati kommunikációs zavar újabb fejezetében Bánki Erik azt nyilatkozta az ATV-ben, hogy az olimpia nemzeti ügy, ezért az egész ország véleményét ki kellene kérni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodóka
Az a szomorú , hogy egy ilyen kis pitiáner mohácsi nepperből a fidesz szárnyai alatt ekkora szarjankó nőhetett ki , hogy országos gazdasági döntésekről mondhat véleményt simlis módon... " A közpénz elveszíti közpénz jellegét " meg miegymás...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Már maguk se tudják mit mondjanak, hadoválnak összevissza, de azt nem hiszem, hogy ezt népszavazásra engednék, mert a bukta után végleg elborul a hazugovics agyhelye!!!
szaboria1
Nem értem ezt a Bánkit is miért most kezdik bedobni, hogy ontsa a hülyeséget. Mire meglenne a szavazás eredménye addigra már döntött is a NOB.
dodóka
Az a szomorú , hogy egy ilyen kis pitiáner mohácsi nepperből a fidesz szárnyai alatt ekkora szarjankó nőhetett ki , hogy országos gazdasági döntésekről mondhat véleményt simlis módon... " A közpénz elveszíti közpénz jellegét " meg miegymás...
Béla333
Mivel a budapesti népszavazást kötelező kiírni, annak elhagyása bármilyen indokkal törvénysértő!
Ha elsumákolják azzal, hogy országos, stb, stb, akkor ki kell kényszeríteni!
Többszázezres tüntetéssel! Én is felutaznék támogatni! (Mondjuk március 14-15-én korai?)
lópicigáspár
Ha országos népszavazás lenne, feltehetően lenne 3 millió birka, akik megszavaznák, csak, hogy a vezír örüljön. De most úgy őszintén, mi közöm nekem itt a világ végén ahhoz, hogy a fővárost szétrobbantját két hétre? Semmi! Max annyi járulékosan, hogy az egekbe szöknének az árak, mert azt valószínű észrevenné a zsebem!
silber13
A Budapestieknek kell megmondani - fideszékt ugatását figyelembe sem véve, kell e nekünk most, szükséges - e a fővárosnak és a padlóközelben lévő országnak egy eszméletlen költségekkel járó olimpia? Nem hinném, hogy Alsúkukutyin falunak valami köze is lenne hozzá! Az ország valamikori jó hírét már ezek a suttyó fiztymaszosok amúgy is leamortizálták! Egy nagy túrót!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.