Gyurcsány Ferenc – legalábbis önmaga szerint – a magyar politikai élet Madonnája, aki mindig képes megújulni, meglepni bennünket, egyúttal olyasmivel rukkol elő, amivel tökéletesen alkalmazkodik a kor igényeihez. Egyszerűen érzi, mi az, amire bemozdulnak az emberek.

Most például egy ilyet húzott a DK színeiben feszítő egykori elnök:

Ekkorát még tényleg soha nem ígért Gyurcsány Ferenc

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Feribácsi !!! Rajtad kívül több millió
magyar állampolgár együttes kívánsága !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
@Peller Anikó: Tudod, egy kutya. az vezet aki jobban át tudja vágni a népet úgy hogy el is higgyék .Tudod nem egy választás műveletét kotyogták el részegen ezek a tetvek az egész csalás. és átverés. De van kire fogni .- " te akartad, te választottad"és amíg a nép agyal, meg mérgelődik addigra szépen kilopják az ember utolsó vasát is
Egy kis apropó .- kis falu, minden remek. jött egy " illetékes" le tett az asztalra egy táska pénzt és szó szerint ezt mondta a polgár mesternek.- Ha le tudsz tenni ennél többet akkor maradhatsz ha nem akkor húzzál a picsába mert ez a falu az enyém. Ez pénteken volt, szombaton meg volt az ujj polgár mester választás, a falu nem is tudott róla és mindenki az ujjra szavazott. Reklamáció? Hiteles emberek közjegyzővel számolták meg. Aki reklamált azt mondták neki Ha nem tetszik, mehet ez a fasz után akit el zavartam mert sikkasztott. Mert ez is meg lett állapítva. Mai napig ez a polgár mester.lop csal hazudik, de a kormány mellette van .és igaza van mint, Minden politikusnak aki épp az élen van.
qxy
@kulabombaafityiszre: én nem mondtam hogy a fityisznek igaza van sajnos még nem volt olyan vezetője országunknak aki ne lenne sáros és korrupt.
magyarbakancs
@elnyomott:" Ezt a jellemzést mindegyik politikusról elmondhatod, de a hatalmon levőkről leginkább. "
Igazad van.
Tolvaj mind.
Azt hallom már 27 éve, hogy elszámoltatjuk.
Ja mit és kit?
Arról nem halok, hogy hogy lehetne a gazdaságot és a társadalmat jobb helyzetbe hozni.
Csak elszámoltatás az a duma megy reggeltől estig.
Cefi
@Pegero: =pergető=bringás=pergető . Te szarházi tetves mocsok! Miért nem takarodsz vissza orbán valagába, te vérfertőző, ocsmány gyilkos, köztörvényes, díszköcsög!?!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.