Összeomlott és felvágta az ereit a börtönben Bándy Kata gyilkosa. A 40 évre ítélt férfi múlt héten próbálta megölni magát, de sikerült megmenteni az életét. Most az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben (IMEI) őrzik – írja a Bors.

Mint ismert, Bándy Katát 2012 júliusában ölték meg. Egy baráti találkozó után veszett nyoma, hazafelé találkozott gyilkosával. Holttestére nem messze a lakásától, a bokrok között, hiányos ruhában találtak rá.

Felvágta az ereit Bándy Kata gyilkosa

A tettest a gyilkosság után egy héttel kapták el, DNS-e buktatta le. Menekülni próbált a rendőrök elől, de elfogták. Jogerősen 2013 augusztusában dőlt el, milyen sors vár rá. Péntek László pere hatalmas érdeklődés mellett kezdődött februárban, első fokon. A Pécsi Törvényszék életfogytiglanra ítélte, annak lehetősége nélkül, hogy valaha is szabaduljon.

Sokáig azt bizonygatta, ismerte a lányt, mit több, egy párt alkottak, csak épp áldozata nem vállalta fel a kapcsolatot, ezért lett dühös és ölte meg. Másodfokon a vádlott új ügyvéddel az oldalán jelent meg a tárgyalóteremben: Tuza Péter képviselte az ítélőtábla előtt. A védő – bár a vágyott 25 évről nem tudta meggyőzni a bíróságot – végül célt ért, hiszen az ítéletet enyhítették.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Dráma a börtönben" - írja a faktor.hu. Az a dráma, hogy túélte a tetű.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
Nem hiszem, hogy ő volt. Ha mégis, biztos, hogy nem egyedül tette.
simmering73
"Dráma a börtönben" - írja a faktor.hu. Az a dráma, hogy túélte a tetű.
Apatszerek
Nagyon jól hangzana, ha az ügyvéddel együtt részesülnének ebbe a nagy büntibe. Többé nem lenne gyilkos védője, aki enyhítésért könyörög, és az áldozatot miért nem képviseli? Ja az már elvesztette az élethez való jogát, képes volt gyilkos által meghalni!
Dr plágium
@madlaci66: Egyetértek...Most gyógyítsák meg aztán felejtsenek a közelébe egy villát :) és hagyjanak ki 2-3 ellenőrzést hátha sikerrel jár...
Veleda
@Apatszerek: Igazad lenne, de ott van a DE! Általában az ilyeneknek kirendelt ügyvédje van, akinek kötelessége felkészülni minden enyhítő körülményre, és megírni a védőbeszédet. Még az ilyen tetveknek is. Azt is megilleti a kirendelt ügyvéd, akinek nincs pénze saját ügyvédet fogadni.(cigány perek)
Örülnék, ha ez a tetű már nem élne.
Köb Jani
Mind addig még a társadalomba gyilkosság van, addig érvényesülni kell a fogat fogért, életet életért, jogi környezetbe foglalni és az életet kioltó életét kioltani. De ez a globális libsi ezt nem tudja értelmezni, csak úgy, hogy a gyilkosnak joga van az élethez, a holtnak már nincs, milyen alacsony rendű gondolkozás ez,? Gyilkoláshoz való jog liberális felfogás szerinti törvényesítése.
wagabund
Nem vágta fel az ereit, csak fenyegetőzött..a bors csak szopatta az olvasókat...
quadrocopter
Péntek László elítélt csütörtököt mondott. Sajnos. Ne add fel mocsok, sikerülni fog!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.