A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke szerint fájó, hogy az olimpiát politikai célokra használják fel azok a pártok, akik korábban támogatták a kezdeményezést.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Akkor talán a politikai "elit"-nek kellett volna megegyezni, hanem velünk, adófizetőkkel is meg kellett volna beszélni, hogy mit szólunk ahhoz, ha Olimpiát rendeznénk.
Mondjuk igen rossz belépő volt a Dagály építési költségének az ötszörösre emelkedése is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Semmi pánik fiúk!
Mikor lesz egy normális országunk, szerintem elsöprő többséggel fogják/fogjuk támogatni az Olimpia megrendezését! Addig azonban...
Inkább ezen igyekezzetek!
namihami
@Béla333: Ha marad a Fidesz, akkor attól, hogy normális ország és ezáltal olimpia, a belátható 1.000 évben nem kell félnünk. Ebben igyekeznek már vagy 6 éve.
Béla333
@namihami: 18.08
Akkor egy jó darabig nem fogunk Olimpiát rendezni...
Perwool
1/ Az az ország ne akarjon olimpiát rendezni, ahol a lakosság harmada a kormány adatai szerint is a szegénységi küszöb alatt él és a kórházba vinni kell magaddal vécépapírt, ha ki szeretnéd törölni a valagad, mert még arra sincs pénz!
2/ Miből szeretnének olimpiát csinálni? A költségvetés minden évben hiánnyal számol, tehát több a kiadás, mint a bevétel. Nyilván kölcsönökből. Ki fogja azokat visszafizetni?
3/ Svájc vajon miért nem akar olimpiát? Nyilván lenne rá pénze. Mert kis ország nem tudna később mit kezdeni a létesítményekkel. Mi majd tudunk? A vajdád stadionjai is üresen konganak.
eugen4402
@Perwool: Még mindig bölcs vagy, minden szavad IGAZ...
Pedig de jó lenne, ha néha tévednél. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.