Kedden jelképesen átadta a vizes világbajnokságra épített, végül Duna Arénára keresztelt új uszoda kulcsát Tarlós István és Fürjes Balázs Hosszú Katinkának. Az olimpiai bajnok úszó ezt követően néhány társával együtt már ki is próbálta a medencét.

Fürjes Balázs kedden bejelentette, hogy a szerződésben vállalt határidő előtt és költségkereten belül elkészült a nyári vizes világbajnokság központi létesítménye, amelyet Duna Arénának kereszteltek el – közölte az MTI.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Megint egy oltári hazugság, hogy a költségkereten belül készült el. Akkor miért kellet vagy ötször módosítani a keretet?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
ez a taplós úgy feszít mintha ő adta volna rá a suskát akkor mi a fajszomat feszít ott.inkább az orci téren feszítene!na mert a bátor tett lenne tőle.
Köb Jani
@aremy: Alsó felvétel azért látod úgy, hogy feszít! A kocka hasa elvonta a figyelmedet, Katinka azért azt a kulcsot a Duna Arénának egyedüli birtokosaként megérdemli legyen övé, de milyen jó hangzása lenne:, BP ,,Hosszú Duna Aréna"
szaboria1
Megint egy oltári hazugság, hogy a költségkereten belül készült el. Akkor miért kellet vagy ötször módosítani a keretet?
nemkati
@szaboria1: Miért, miért! Hát hogy belül maradhasson! :)
CsipkeRózsa
@szaboria1: a többszörösen módosított költségkereten belül maradt.

Persze, úgy is lehet kereten belül maradni, hogy eleve egy túlárazott tervezetet nyújtanak be.
wagabund
@Köb Jani: ...nem lehetetlen, amit írsz... a nyáron négy világbajnoki arany, aztán még három olimpiai arany...és meglátják...mellékesen e nagy versenyek között lesz pár száz világkupa érem...
kérdés, meddig bírja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.