Kósa Lajost keddi sajtótájékoztatóján kérdezték Deutsch Tamás véleményéről, aki szerint mielőbb vissza kell vonni a pályázatot.

„Ebben húzni az időt nem nagyon kell, belátható időn belül ezt a döntést szükséges meghoznia a Fővárosi Közgyűlésnek, mert az olimpiai álmot megölték”

válaszolta a Fidesz frakcióvezetője, aki szerint a budapesti olimpiai pályázat esélyei szertefoszlottak. Egy országos népszavazást firtató kérdésre Kósa kijelentette, hogy

„nem lehet országos népszavazást tartani az olimpiáról a Kúria korábbi döntése miatt.”

(MTI, ATV)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Horizont: . Martin Luther King washingtoni beszédéből súgták a tökfejnek, hogy „Van egy álmom, hogy egy napon... de b@sszátok meg a miénket már megöltétek.
szaboria1
Hü ha ez már akkor nem semmi ha már Lali királyt sem győzi meg a pár nappal ezelőtti nyilatkozata, hogy Budapestnek kell dönteni az az Tarlóséknak.
Hellcat
Na már viszakoznak...már teleszarták a nadrágot és ettől is elállnak mint a boltzártól...mocskos patkány fidesz meg a takonyagyú szavazóik.
Eladott Ország
Kupakos Lala, ti meg azt az álmot öltétek meg , hogy ez a nép veletek valaha is felzárkózzon Európához. Ezért takarodnotok kell! Itt volt a lehetőség elloptátok elb@sztátok! Régóta nem beszéltünk – ez az egész olimpiás f@szverés is gyakorlatilag kiváló indokot szolgáltat arra, hogy ne is beszéljünk – az Orbánmaffia Zrt. legújabb kalandjairól egy bágyadtan szundikáló, semmiből semmit nem tanuló és nem értő, polgárilag öntudatlan országban. Tegnap lett volna hír, ha nem minden a soha egy pillanatra nem létezett, olimpiának csúfolt nemzeti ügyről szólt volna, hogy a buzizó nemzeti após veje – Tarlós főbohóc és a Fővárosi Önkormányzat segédletével – megszerezheti a 2010­ben felújított, ám elszámolási viták miatt az állam nyakán maradt Rác fürdőt. Nem, dehogyis piaci áron: a hétmilliárdos létesítmény akár 3 milliárdért is Tiborcz Sajátláb István érdekeltségébe kerülhet, miután az önkormányzat nem ír ki nyílt pályázatot a fürdő értékesítésére (noha nyilvános tenderen akár többet is kaphatna érte). Ehelyett átengedi az állami tulajdonú Magyar Fejlesztési Banknak a nagyszerű lehetőséget, hogy találjon rá vevőt."
Eladott Ország
@Horizont: . Martin Luther King washingtoni beszédéből súgták a tökfejnek, hogy „Van egy álmom, hogy egy napon... de b@sszátok meg a miénket már megöltétek.
Szókrakész
"mert az olimpiai álmot megölték”"

Merjünk nagyot álmodni?!?!?!(sic Viktor)

A ,agyaroknak ez csak rémálom.
Csak ti álmodtátok, hogy Las Vegasban vagytok és bankot raboltok a kaszinóban.
Ideje felébredni!!!
Ha nem ébredtek, akkor majd tuti felráz a nép.
Szókrakész
Na Paz+!

Dalcs tompika egyszer nem jut cucchoz, azonnal kimondja AZ IGAZAT.
Akkor oszlik a hablaty-köd és letisztult aggyal ő is másként látja.
Igaz, hogy sima párt és eu-s képviselői súlyos milliós havi pénzek, fizetések érdekéből, De másként.
Ilyenkor látja a sötét, cucc- és pénzmentes jövőt, amit a totális fidesz bukta hozna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.