Újszülöttje megölésével gyanúsítanak egy 27 éves mihálygergei nőt – közölte honlapján a rendőrség szerda hajnalban.

A salgótarjáni kórházból érkezett bejelentés a rendőrségre kedd hajnalban arról, hogy a hozzájuk beszállított nő egy-két napja szülhetett, de csecsemő nem volt sehol és a nő tagadta, hogy szült volna – közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök a nő lakóhelyén házkutatást tartottak. A halott csecsemőre a családi ház egyik melléképületében találtak rá. A nyomozás jelenlegi adatai, valamint az igazságügyi orvos szakértői vélemény szerint a csecsemő élve született, ám a szülést követően a meggyanúsított nő megölte és holttestét elrejtette.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a nő ellen.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Cefi: Azert megneznem kozelebbrol is a szocialis helyzetet, az elozmenyeket.
Persze, mint ahogy irod is, ezt a tettet semmi sem menti.
Cefi
@karma1: Erre találták ki az anonim inkubátorokat.
karma1
@Cefi: Igy igaz, bar lehet, hogy ennek a bigenek nem volt ilyen a kozeleben, vagy nem volt annyira tajekozott. Mindenesetre gyilkossa valt - hat ennyit nem er az o egesz elete.
A kornyezete sem lehetett valami oriasi, ha 9 honapig tudtak, hogy terhes, de nem segitettek neki, vagy nem voltak vele akkor, amikor vegso dontest kellett hoznia.

Szerintem erre nincs mentseg. En se loptam, amikor nem volt kajara penzem, megoldottam maskepp. Mindig van valasztasi lehetoseg: lehet, nem eppen a jo es a rossz kozott, neha csak ket rossz kozul valaszthatjuk a kisebb rosszat, de embereletet, becsuletet nem aldozhatunk be erte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.