Megvolt az első nyilvános vita a budapesti olimpiai pályázatról. Szalay-Berzeviczy Attila szerint sosincs megfelelő alkalom az olimpiára.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Akkor ez csak annak az ekes bizonyiteka, hogy tarlos pocsekul vegzi a munkajat, es nincsen a metro rendszeres karbantartasara, ami minden veszelyes uzemnel, jarmunel KOTELEZO!
Ha csak akkor kap Budapest penzt a 3-as metro meg a kigyullado autobuszok cserejere, javitasara, ha Pesten olimpia lesz, akkor valami nagyon el van ku'rva a budapesti koltsegvetesben.
Tovabba a korhazakat sem az olimpiara erkezo vendegek es sportolok ellatasa miatt kellene felujitani, hanem azert, mert evtizedek alatt minden kormany leszarta az egeszsegugy allapotat.
A kormanynak elsosorban a magyar emberek joletere es ellatasara kellene gondolniuk, es nem kampanyszeruen csak az olimpia miatt///

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.