Németországban állam elleni bűncselekmények és uszítás miatt körözik azt Mario Rönscht, akit tavaly márciusban állítólag a Jobbik-elnök léptetett be a parlamentbe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Szemmel láthatóan az eszközöket nem nagyon válogatva gátlástalanul dübörög az Orbán féle választási kampány! Pedig a lejtőt nem lehet ellenkező irányba billenteni!
nyanya001
Orbán tudtával engedték be Pharaont a nemzetközi körözött bűnözőt.
Sőt, a szomszédjában hatalmas villát is vásárolhatott.
nyanya001
„Szijjártó ötlete volt a moszkvai vízumgyár”
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ötlete volt, hogy hozzák létre a moszkvai vízumgyárat – erről a Quaestor-ügyben tartott bírósági tárgyaláson a becsődölt brókerház egykori vezetője beszélt.

A 444.hu beszámolója szerint Tarsoly Csaba azt mondta: az orosz kereskedőház részeként dönthettek volna a vízumkiadásról, és ezt személyesen a tárcavezető ajánlotta neki.

Hozzátette: Azerbajdzsánban, Egyiptomban és Fehéroroszországban is hasonló módon szervezték volna ki ezt a feladatot a nagykövetségekről. Végül a brókervezér egyik bizalmasa, a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott Kiss Szilárd cége intézhette több ezer tisztázatlan hátterű és foglalkozású orosz állampolgár vízumát, amely uniós beutazást is biztosított. A tervek szerint igénylésenként 15 eurót, összesen pedig évi 400 millió forintot kerestek volna rajta.
hirtv.hu/ahirtvhirei/szijjarto-otlete-volt-a-moszkvai-vizumgyar-1386848
Aki Én
A gyorsreagálású magyar idők újabb nagy sztorija. Miért nem az igazi ügyekkel foglalkoznak ilyen behatóan? Gusztustalan, átlátszó szarok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.