Ritka pillanatnak lehettek szemtanúi, akik kedd este megnézték az RTL Klub Magyarul Balóval című műsorát: először vitáztak nyilvánosan a budapesti olimpiai pályázatról. Mégis hiányérzetünk maradt, mert a valódi döntéshozók helyett a Budapesti Olimpiáért Mozgalom elnöke próbálta védeni a pályázatot.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Tisztelet Szalay-Berzeviczy Attilának. Ezek szerint egyedül ő akart olimpiát. Abban is egyedül maradt, aki ezt vállalni is meri.
RonaGyuri
erről ezt írtam:

Na itten van az eb elhantolva

Szalay-Berzeviczy különleges mondatai

Tényleg sajnálom, hogy csak sajtó-beszámolóból értesültem róla, mert felettébb pikánsnak tartom, hogy Baló Gyuri vezet egy vitaműsort a BOM és a Momentum között. Már magában az sem semmii, hogy kik vitáztak: „Fekete-Győr András a Momentum Mozgalom színeiben” és „Budapesti Olimpia Mozgalom (BOM) elnöke, Szalay-Berzeviczy Attila.”. A 444.hu beszámolója alapján mazsolázok. Előre kell bocsássam, hogy a vita szakszerűségét jól példázza (ami leginkább a BOM-os pártkatona szégyene, hisz 12éve volt rá, hogy alapvetően tisztában legyen a dolgokkal, azzal kapcsolatban amiből szeretne meggazdagodni,de nagyon) az amiben összhang volt közöttük: „egyaránt remélik, hogy lesz népszavazás, mindketten csalódottak lennének, ha népszavazás nélkül visszavonnák az olimpiai pályázatot, és egyaránt azt szeretnék, hogy a népszavazás országos legyen.”.
No de maradjunk a beszélgetés gyöngyszemeinél. Egy ki s vita alakult ki arról, hogy mennyi az annyi (több menetben is). Abban egyetértettek, hogy az eddig eltapsolt milliárdokban 1:2 az arány, csak a pártcsinovnyik a feléről az új párt képviselője a duplájáról tud a hivatalos számoknak. Aranyos volt Szalay érvelése „a 30 milliárdos számításban van olyan ingatlanvásárlás is, ami nem is költség, hanem a kormányzat befektetése.”. Ami leginkább arra utal – még akkor is ha nem biztos, hogy vadászház =)) -, hogy miképp is kell számolni a nyerészkedésre vágyok érveivel.
Azonban a derék BOM-os nagyon belelendült és arról kezdett el beszélni, hogy „az olimpia olyan fejlődést indíthatna be, olyan impulzust adna a gazdaságnak, mint az ország EU-csatlakozása óta semmi”. Ami a feltételes mód mellett az EU-val kapcsolatos aranyáron vásárolt propaganda ellentetje! =)
Ez a derék fityesznyik, aki mellékesen Tarlós Pistuka egyik helyettese férje-ura, azt találta mondani, hogy: „Ha nincs olimpia, akkor a hármas metrókocsik továbbra is kigyulladhatnak, nem fogunk soha...
RonaGyuri
folyt...
„Ha nincs olimpia, akkor a hármas metrókocsik továbbra is kigyulladhatnak, nem fogunk soha civilizáltabban kiérni a repülőtérre. Az olimpiában van egy rendezőelv, egy határidő, ami kikényszerítie ezt, különben a projektek elvesznek a politikai hétköznapokban”!
Mi van? Ha jól tévedek az M3-nál momentán épp annyi hiányzik, mint amennyit a BOM-is fiuk eltapsoltak! Ami pedig repülőtér civilizált megközelítését illeti egy lerottyant vasút vonal gagyi kis hurka még egy disznó-hizlalda iparvágánya szintjét sem nagyon ütik meg, nemhogy egy világváros repülőteréjét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.