Alighogy kilépett a közmédiától Gundel Takács Gábor, máris a budapesti olimpiarendezést támogatja – olvasható a Blikk cikkében.

Gundel Takács Gábor ugyanis a 2024 – Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) szóvivője, ahogy ezt a szervezet a Facebook-oldalán bejelentette.

 

"Az olimpia pártiak Gundel Takács Gáborral erősítenek! A Táncsics Mihály-díjas magyar újságíró, műsorvezető, sportriporter és kommentátor mostantól a BOM szóvivőjeként támogatja a Budapesti Olimpia ügyét és a BOM ösztöndíj programját. Köszönjük Gábor, hogy minket választottál!"

- olvasható a bejegyzésben.

Gundel Takács Gábor nemrég mondott fel a közmédiánál, először szakmai indokokkal magyarázta a lépést, de kilépése után bevallotta: elege lett abból a rendszerből, ami ott folyik.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aremy
gábor ezek ugyanazok ilyen segg nem lehetsz!!
levarosbukta
Sose szerettem ezt a simulékony férget. Bármelyik oldalon kifejtettem ellenszenvemet irányában állandóan le lettem cseszve. Nesztek barmok itt a bálványotok, ez sem különb a többinél.
sokanvagyunk
Mindenáron ki akarja próbálni a süllyesztőt az előző műsorából?
coni
A számokkal és a tanulmányokkal nem tudnak érvelni, marad a Gundel. Mo. tragédiája, hogy az értelmiség kilóra/dekára megvásárolható.
RonaGyuri
@coni: értelmiségi a Gundi? Maradjunk inkább a celebnél! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.