Először szólalt meg nyilvánosan Kálmán Olga azóta hogy bejelentette távozását az ATV-től és a Hír TV-hez igazolt. A műsorvezető az Indexnek elmondta: 14 év Egyenes Beszéd után megfáradt kapcsolata a baloldali csatornával, és épp a legjobb pillanatban érkezett Simicska Lajos televíziójának ajánlata.

Hozzáteszi: a kormánypárti sajtóban belengetett 4 milliós fizetés ugyanakkor hülyeség, és "aki ismeri a szakmát, pontosan tudja, hogy ilyen havi fizetés nincs a szakmában".

Simicska Kálmán Olgának: csinálja, amit eddig, csak szabadabban

Igaz, hogy Simicska korábban negatívan tűnt fel az egyenes beszédben, de a riporternő szerint akkor még más idők jártak:

Amikor még politikai szereplő volt. Most már nem az. Most az emlegetési rangsorban a helyén Mészáros Lőrinc áll. Ez most egy más helyzet, Simicska Lajos már nem a politikai hatalom egyik oszlopos tagja. Nem főnököm, nincs befolyással a munkámra

- mondta Kálmán Olga, aki találkozott is Simicskával a döntés előtt.

Mindenképpen meg akartam nézni magamnak, a tárgyalások alatt mondtam, hogy szeretnék vele beszélni, mert kíváncsi vagyok arra, miért akar engem a tévéjébe. Azt mondta, hogy Olga, csinálja tovább ugyanazt, amit eddig, csak szabadabban. Ez elég jól hangzott.

A műsorvezetőnő arról is beszél, őt már az ATV-nél sem érdekelte, hogy a Hit Gyülekezete a tulajdonos, ott sem szóltak bele a szerkesztési munkájába.

Le kéne akadnia a magyar sajtómunkásoknak a tulajdonos kilétéről, mert nyilván vannak vállalhatatlan helyzetek, de az, hogy valaki, valamikor alapított egy céget, de a napi munkába nem folyik bele, az nem tartozik ezek közé.

Kálmán Olga március 13-tól kezd a Hír TV-n.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Én kíváncsian várom a műsorát. Bárki bármit is mond, van benne spiritusz, nem sótlan, és esze is van. Simicska is okos ember hírében áll, tudja jól, mit miért tesz, meglátjuk, mi sül ki belőle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Kíváncsi vagyok hány olyan riport lesz ez után, amelyben amikor izgalmas részhez ér a riport alany, akkor egyszerűen megköszöni a részvételt, magyarán kirugja az illetőt.
Az nem olyan téma, amiről beszélni kell/lehet!
K.O. eddig is része volt a nagy ország hülyítésnek, ebből a szerepből szerintem ez után sem akar/nem tud kiszállni!
nezelodo
"Csinálja úgy mint eddig, csak szabadabban!" Hogy megváltozott ez a Lajos amióta lerugdosták Orbán szekeréről! Hajlamosak lennénk elfeledni, hogy mire használta a TV-jét, ha a barátja ellenzékét kellet tönkretenni?
adrenalink
Vajh' mit fog csinálni szabadabban? Miután a kormányon lévők bojkottálják a Hírtv-t, felváltva ugyanazzal a 10-12 pofával beszéli meg a fityisszel kapcsolatos gondokat,esetleg az ellenzék szánalmas vergődését. Dög unalom lesz, mint már Kálmán is egy jó ideje!
wagabund
bemutatkozik egy újabb szélkakas? a behívott vendégeknek is fura lesz (már ha elfogadja valamelyik is a meghívást)...egyszer ATV, egyszer Hír tv?

jó, elismerem, a pénz igencsak motivál...
Macskaszem
Én kíváncsian várom a műsorát. Bárki bármit is mond, van benne spiritusz, nem sótlan, és esze is van. Simicska is okos ember hírében áll, tudja jól, mit miért tesz, meglátjuk, mi sül ki belőle.
tutajos
Tudta?
Haláltusáját vívja a Fidesz !!!
Rohadjon poraiban !!!
Ámen!
Hajrá Magyarok!
Már látszik az alagút végén a fény!
Nem?
De!
"Na, ugye!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.