Tavaly március 10-én a Jobbik elnöke, Vona Gábor hagyta jóvá a német Mario Rönsch és társa, a Compact Magazin kiadóját vezető Kai Homilius beléptetését a parlamentbe - írja a Magyar Idők. Rönscht német lapok, köztük a Focus szerint uszítás és állam elleni bűncselekmények miatt körözi a rendőrség.

A lap felidézi a magyar sajtóban korábban napvilágot látott híreket, miszerint Rönsch részt vett a német nyomozók szerint a Németországban illegálisnak számító gumilövedékes fegyverek és kellékeik terjesztésében. Rönsch több orosz szerverről működtetett honlapot irányít budapesti otthonából, amelyeken nem csak illegális kellékeket és lőszereket, de szélsőséges nacionalista propagandát is terjeszt.

A Jobbik MTI-nek küldött közleményében azt válaszolta: két asszisztense fogadta tavaly a vendégeket, Vona Gábornak nem volt tudomása érkezésükről, nem is ismeri őket. Azzal védekeznek, hogy „munkamegbeszélés” zajlott csak a Compact munkatársaival, ami egyébként is a kormánypolitika nagy támogatója, interjút adott nekik még Schmidt Mária is.

„A Jobbik munkatársai nem tudtak és nem is tudhattak a találkozó előtt semmilyen Rönsch elleni eljárásról, ha a magyar hatóságoknak feladata lett volna, nyilván Kövér László őrsége sem engedte be volna őket az Országházba”

- írja még a Jobbik.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A 2018-as választás és számonkérés után, sok jelenlegi fideszes sem teheti majd be a lábát az ország házága, mint elitélt.
Tavryni őrnagy
Ameddig csak gumilövedék van nem kell beijedni.
F_Viktor
Szep hely lett Mavyarorszag!
A tolvajok, terroristak, nacik biztonsagban, joletben erezhetik magukat.
A fityeszes birkak pedig mind ehhez asszisztalnak...
Borsodi
Akkor Orbán megint felülkerekedett Vonán,mert ő szépen körbe vette már magát,igaz azok minta polgárok,professzorok.
kukac50
Orbán meg fél országot eladta egy körözött bűnözőnek Pharaonnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.