Még 14 éves sem volt, amikor Körmend nemrég lemondott KDNP-s alpolgármesterének napközis csoportjába járt az a kislány, akit az 56 éves férfi zaklathatott – írja a Magyar Narancs, amely a gyermek édesanyját és a családjához közel állókat is megszólaltatta.

Kiderült: a tanár többször kettesben maradt a néhány faluval arrébb élő kislánnyal, mert az ő busza indult legkésőbb.

Feleségül akarhatta venni 15 éves szeretőjét Körmend KDNP-s alpolgármestere

Amikor a szülők először tudomást szereztek a zaklatásról, kivették a napköziből a nyolcadikos gyermeket. Azt remélték, nem tud többé találkozni az alpolgármesterrel, ám a tanár ezek után is üzenetekkel bombázta a kislányt.

A szülők az igazgatónak és a polgármesternek is szóltak, de nem történt semmi, ezután mentek a rendőrségre.

Azt állítják: az alpolgármester karácsonykor megjelent náluk, és közölte, hogy majd feleségül venné az akkor 15 éves kislányt.

Ezek után egy ügyvéd tanácsára bementek a rendőrségre, ahol távoltartást akartak kérni, amiből végül feljelentés lett – derül ki a cikkből.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Lehet ez a KDNP-s pedofil fasz alpolgiként valami földesúri rendszerbe képzelte magát ahol ez tök normális volt...álkeresztény pöcs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
18 eves kor alatt szuloi beleegyezessel lehet hazassagot kotni barkinek. (Legalabbis ez volt a csaladtorvneyben).
Hol van a lanyka? Es a csaladja? Egyedul ez a lany mondhatna, hogy "bocsi, en mindenki elleneben - meg a szuleim elleneben is- szerelmes vagyok ebbe a ferfiba es felesegul akarok hozza menni." Ilyenkor mi lenne a dontes vajon?
Mert csak a lany tudna elmondani, hogy eroszakkal volt-e a tanar iranyaban, vagy nem volt eroszak, hanem kozos egyetertes?
Valoszinu lanyos szulo letemre en is igencsak elajulnek attol, hogy mit akar ez a mukso, de en elsosorban a lanyommal ulnek le, es tovirol hegyire atbeszelnem vele, hogy mit akar?
A romai jog szerint mindket felet meg kellene hallgatni (valoszinu a rendorseg meg is fogja hallgatni a kislanyt is), a pali sem szimpatikus nekem, mert neki kellett volna tobb eszenek lenni, es belatni, hogy majdnem 40 ev korkulonbseg oriasi,, plane ebben az eletkorban.
Kutyuska
@nezelodo: Különben is feltehetően a szent gyökeret mutogatta a kislánynak, ez pedig nemes és keresztényi cselekedet. Persze csak akkor, ha Fidesz-KDNP-s csinálja.
evacica
Na itt egy álszent szemét, a KDNP funkcionáriusai közül! Ezeknek kéne előbb hittanra, meg etikára járni! Tipikus eset bort isznak és vizet prédikálnak! A KDNP tisztelt vezér kara most kussol egy szóval se ítéli el ezt a pedofil tanárt!
gulyasgyula
@nezelodo: ..Ha rágalom akkor a rágalmazót kell becsukni , ha nem tenni kell róla hogy ne lehessen megúszni ...Akik ezt hírt közzétették tegyenek róla hogy legyen folytatása ...
gulyasgyula
@gulyasgyula: ...SZÉL BERNADETT ÚGY IS MINDENHEZ ÉRT :..Ki kell utalni neki az ügyet ..Valami hasznosat is csináljon már ne CSAK ÖSSZE --VISSZA beszéljen ..
kulabombaafityiszre
Aki azt szeretné, hogy a tizenéves fia első szexuális tapasztalatait egy szakállas bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan az SZDSZ-re.(KDNP,semjén 2005)

Aki azt szeretné, hogy a tizenéves gyereke első szexuális tapasztalatait egy KDNP-s bácsitól szerezze, szavazzon nyugodtan a KDNP-re.(semjén után szabadon 2017.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.