Gyereknek lenni jó! Amikor felcsendül az „egyszer volt, hol nem volt”, máris szárnyalhat a fantázia, győz a jó, a királylány kiszabadul, a szegény ember fineszes gyereke győzedelmeskedik a bugyuta gazdag földesúron. Nem kérdezzük, hogy mi is történt pontosan, honnan tudni, hogy tényleg így volt, mi…

Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak a rend kedvéért: 45???

A 224 képviselőt tömörítő Fidesz-frakció átlagéletkora 48,7 év, a 37 politikusból álló KDNP átlagosan 54,2 éves, a 48 tagú MSZP 50,8 évvel, míg az MSZP-ből kivált 10 fő alkotta Demokratikus Koalíció (a DK-t a függetlenek között találjuk, így „kvázi frakcióként” vizsgáltuk tömörülésüket) 48,4 évvel képviselteti magát. A 46 tagú Jobbik átlagosan 40,9 éves, a 15 képviselőből álló LMP frakció 38,3 éves, és végül a 4 független képviselő 51,3 év átlagéletkorral bír.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/11/28/mert-amiert-a-nyomorult-polgarnak-a-belet-kitapossak-az-matolcsyra-nem-vonatkozik/
Megismétlem: ha ennek a kormánynak az egyetlen bűne az lenne, hogy az ezoterikus­unortodox közgazdaságtan főpapját, a svindlis görénység eme mutogatnivaló példányát az országra szabadította, akkor is megbocsáthatatlan lenne a bűne. Ez az emberszerű lény, aki a legfőbb ügyésszel ebédelget, aki a legfőbb ügyész feleségét foglalkoztatja, aki az alapítványain keresztül milliárdokkal fosztotta ki az állami költségvetést, aki a pórnép pénzéből fizeti fiatalka szeretőjét, aki 5 milliós fizetést intézett magának, miközben a kormány 2 millióban állapította meg szemfényvesztésileg az állami vezetők fizetését, aki folyamatosan blöfföt emleget, de semmit nem tud megcáfolni abból, amit ellene felhoznak, az Orbán nevűvel azonos súlyú rontást képvisel az ország nyakán. Ha ez az impertinens díszfasz tényekkel bizonyíthatóan szétlopta az agyát, kistafírozta a famíliáját a Szemerey ággal bezárólag és megteheti, hogy hétről hétre blöfföt visít és azt mondja, hogy nem tartozik ránk, hogy közszolgaként mit művel, akkor minden egyes adót fizető és törvényt tisztelő ember szégyellje el magát, ha most sem érti, mi a baj ezzel.
dr. prédikátor
Pöttyösseggű kuszaszem!!!De nagy marha vagy és geci!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.