A Fideszben is megkezdték a választási felkészülést - mondta el Kósa Lajos az InfoRádió Aréna című műsorában. A kormánypárt frakcióvezetője beszélt arról is, az egészségügyben nem lehet hirtelen áttörésszerű változást elérni. Arra a kérdésre, hogy ennyi megnyert választás után miért kell ilyen korán megkezdeni a felkészülést, Kósa Lajos így válaszolt.„Miért jár Lionel Messi edzésre?Nem ő a világ egyik legjobb focistája? Nem tud focizni? Mi a francnak jár edzésekre? Minek gyakorolni? Egy szervezet esetében a folyamatos üzemeltetés kapcsán, főleg ha az ilyen kampányszerű, kell készülni, oktatásokat, tréningeket szervezni, kampánycsapatot összeállítani, őket kiképezni. Minden kampány más. Nagyon nagy munka, durván százezer ember munkáját kell összehangolni.”Az egészségügy állapotáról Kósa Lajos azt mondta, nem lehet áttörésszerű változásra számítani, azonban látni kell, hogy a Fidesz kormányzása kezdetén a várólistákon 78 ezer ember volt, ami mára 28 ezerre apadt – ennek ellenére vannak...

Forrás: inforadio.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lali, Lali te napról napra nagyobb marha leszel! =))
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/02/22/tanacstalansag-es-zurzavar-a-fideszben/
A Fidesz egyik igencsak visszataszító tulajdonsága a heves arroganciája, amelyet a fideszes keménymag és a békemenetelők egyszerűen “erőnek” könyvelnek és egyszerre tisztelik is mindezt. De még a KMH oldalain kommentelő kormánypártiak részéről is érzékelhető, hogy tényleg hisznek az ezer éves reichban, abban hogy ez a rezsim gránitszilárd. Mégis, a rezsim egyáltalán nincs felkészülve arra a lehetőségre, hogy időnként váratlan dolgok is történhetnek, alternatív narratívák kerülhetnek a felszínre, esetleg jöhet egy ügy, amely más irányba tematizálja a közbeszédet. Normálisan működő demokráciákban ez természetes és erre fel is készül az adott kormány, illetve a hatalmon lévő politikusok. Autokráciában azonban elkényelmesedik a hatalom–úgy gondolják, hogy puszta erővel és fenyegetéssel mindent meglehet oldani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.