Orbán Viktor gyáván elfutott és ezt az emberek is tudni fogják - közölte a Momentum az olimpiai pályázat visszavonásának hírére.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Az emberek szavazni akartak a fidesz nem engedte...ez volna a demokrácia?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Sanyi2015: Hát végighazudni max a fidesz hazudta végig...az uszításról meg ne is beszéljünk...
Sanyi2015
@Hellcat: Akkor segíts már nekem, hogy a Momentum most akar Olimpiát vagy nem?
Hellcat
@Sanyi2015: Népszavazást akar mint azok akik aláírták. Ha most sem érted meg akkor rajtad nem tudok segíteni.
Sanyi2015
@Aki Én: Várható volt. Eddig az Olimpiai fejlesztések ( úthálózat, tömegközlekedés, egészségügy ) miatt meghúzták a kiadásokat ( a Puskásnál is egy egyszerübb tervet fogadtak el, hogy beleférjenek a költségvetésbe). Most hogy ez a pénz felszabadult, mehet nagyobb stadionokra. Te komolyan azt gondoltad, hogy ha valamit le akarnak nyúlni, azt nem fogják más formában? Annyi a különbség hogy olimpia esetén értelmesebb dolgok jöttek volna ki belőlle.
Sanyi2015
@Hellcat: Tévedsz... Ha megkérdeznéd az aláírókat a nagy részük az olimpia visszavonásáért írta alá és nem akarnának minden áron népszavazást
Aki Én
@Sanyi2015: 18:57 Basszus, tényleg nem érted??? Ők nem akarnak, de mégis a társadalomra bízták volna a döntést. Ez lenne a demokrácia. Nem a hatalom mondja meg minden esetben mi a jó a társadalomnak.
19:09 Na nehogy az legyen az érv, hogy úgyis ellopják, akkor akár olimpia is lehet. Ha ezek bizonyították volna korrektségüket, akkor akár olimpia is lehetne. Gondolod ha lenne olimpia, akkor nem épülnének felesleges dolgok? Akkor arra menne a pénz, amire így is kellene?
Nem az olimpia itt a lényeg, hanem az, hogy a társadalomnak kezd nagyon elege lenni ebből a hatalomból.
Csodálkozom, hogy van ember aki ezt nem látja még.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.