A jegybankelnök arra utalgatott, hogy az USA egy bankpánik előidézésével próbálta megbuktatni a magyar kormányt még 2014-ben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mas mar nem is hianyzott a pirospottyos seggek utan...
Az egesz kormany agyilag most zarkozik fel kosa lalahoz, nemeth szilihez, meg a tobbi, rohadtul hiteles f@szkalaphoz...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Trump nem fogja eltűrni ennek a f@szkalapnak a vádaskodásait
mert vagy bebizonyítja, hogy igaza van, vagy olyan sallert kap, hogy
helyrebillen a kusza Szem(e)
quadrocopter
A paranoia eluralta a rezsimet!
Ronda, csúnya NATO szövetséges!
Csak tudnám, hogy akkor miért hallgatott eddig, mint szar a fűben?
Azért, mert maga is jól tudja, hogy előadta a "parasztkantátát" - a birkáknak!
karma1
Mas mar nem is hianyzott a pirospottyos seggek utan...
Az egesz kormany agyilag most zarkozik fel kosa lalahoz, nemeth szilihez, meg a tobbi, rohadtul hiteles f@szkalaphoz...
nemkati
Még nem döntöttem el, hogy sírjak vagy nevessek ezen a fajankón. Majd szólok ha eldöntöttem.
Béla333
Kell valami hülyeség amivel elterelhetik az olimpiai blamázsról a figyelmet!
nemkati
@quadrocopter: Köszi. Ezen a jó kis szón törtem a fejem, hogy paranoia, csak a sírástól és a röhögéstől nem jutott eszembe. :)
Nessy
Tragédia, nézd komédiának, és szórakoztatni fog legott! Ezeket a paranoiás manuszokat hallgatva tényleg ez az egyetlen megoldás! Tények nincsenek, csak értelmetlen vádaskodás. Arról nem is beszélve, hogy lassan esik le náluk a papír tantusz. Két - három év kell, hogy "eljusson a tudatukig" , miszerint öket megtámadták.
Nyomják Krahácsot!
justhpeter
Matolcsy az egyik leggyengébb láncszem. Idegileg is.
Nagy Mária
Nem tudom milyen krimit olvasott Matolcsy, de nagyon megártott neki. Ennyi zagyvaságot még a reggeltől estig részeg szomszédom sem tud összehordani.
Ez a mondat roppant érdekes!
"Azonban - és ez az árnyék, hiszen ez egy örömhír, ez jó hír, ennek Magyarország minden polgára örül - megtisztítottuk a magyar pénzügyi rendszert a rablólovagoktól, a csalárdan rablásból élő brókercégektől és pénzügyi intézményektől." - hiszen most ő éppen ezt teszi az összes tisztességes befektetési céggel, hogy megszerezze. (Személyes tapasztalat.)
Szemét hazaeladó!
Nagy Mária
@Nagy Mária: Jaj, hat rám is a hülyeség! Mármint éppen nem megment, hanem tönkretesz cégeket családi, -vagy csalási- megfontolásból.
lampa laz
Ez is súlyos orvosi eset, akárcsak a főnöke, de lehet, hogy a szerelem vette el az eszét. Remélem az amcsik is így gondolják és nem hadüzanetnek veszik.
3dwhite
Őszintén csodálom őket, hogy meg tudták fejteni ezt a textbook-ot.
nemkati
@Nagy Mária: Kiválasztottál egy mondatot, pedig bármelyiket ki lehetne választani, mindegyiktől égnek áll az ember haja. Én legszívesebben ugyanazt tenném vele minden mondatáért, amit 0rbánnal. Ezt:

www.kephost.com/images/2016/06/02/orban.gif

De csak mert egy szelíd, nyugodt ember vagyok.
Nagy Mária
@nemkati: Segíthetek fogni a lapátot? Majd cserélgetjük a fejeknél, mert így is jól el fogunk fáradni mire mindegyikkel végzünk.
A mondatot személyes okokból választottam, fájó pont. De itt a link, kötelező olvasmány annak, aki még normális. (mire végig olvassa, nem biztos, hogy az lesz)
index.hu/gazdasag/2017/02/22/matolcsy_ez_egy_nagyon_sulyos_arnyek_nagyon_sotet_arnyek_melyszurke_arnyek/
nemkati
@Nagy Mária: Túl sokan vannak, inkább kapsz te is egy lapátot. Ne feledd, mondatonként kell működtetni a lapátot.
quadrocopter
Ez a másik, amelyik pszichésen súlyosan terhelt. Csak hiányzik az az OPNI!
dr. prédikátor
Vajon mi az apja faszát szed ez a pöttyösseggű kuszaszem!!!Elég ütős szer lehet.De ez is csak hülyébb lesz minden nappal!!!
papa.49
A milliomszemű,kuszaszem, kitett magáért, mint mindig, amit nem érthetünk miért kell ELMEBETEGEKET alkalmazni a közéletbe, ja persze aki alkalmazza az még inkább ELMEBETEG!!!
3dwhite
Én elhiszem, hogy ezeket meg akarták buktatni. Simán lehet.
Aki Én
kolozsvaros.com/2017/02/22/nem-vagyok-hajlando-elhinni-hogy-a-szerelembe-zuhant-frusztralt-csorgosipka-ezt-tenyleg-eloadta/

,,A Matolcsy által vázolt helyzet – egyben a bizonyíték arra, hogy félnótás futóbolondok ülnek mindenhol vezető pozícióban – emígy
fest: egy NATO-szövetséges ország budapesti követségének segítségével meg akarták buktatni a kormányt. „Valakik” a Magyar
Nemzeti Bankot akarták felhasználni, hogy bankpánikot keltsenek az országban 2015 áprilisában. A jegybank- és kormánybuktatási
akció 2014 őszén indult el. (Tudtommal a kitiltási botrányon kívül semmi más nem indult el akkoriban.)
Vagyis az van – magyarázta Rómeó -, hogy a rendkívüli módon sikeres 2015-es esztendőre a brókerbotrányok árnyéka vetült. Nem,
dehogy azért, mert dörzsölt gazemberek és korrupt gecik eltapsolták az emberek pénzét, hanem mert (verjen el a jegeseső, ha ez az
dehogy azért, mert dörzsölt gazemberek és korrupt gecik eltapsolták az emberek pénzét, hanem mert (verjen el a jegeseső, ha ez az
ember tudatánál van) az MNB „brókercsalásokat leleplező tevékenysége egy sorozatba illeszkedik, egy forgatókönyvbe illeszkedik”."
magyarbakancs
A hatalom megtartásához minden meg engedett ,még a hülye beszéd is.
Tényleg van fogalma ennek a géniusznak,hogy mit állít?
Bizonyítani tudja?Mert eböl nagyon nagy bajunk lehet.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/22/nem-vagyok-hajlando-elhinni-hogy-a-szerelembe-zuhant-frusztralt-csorgosipka-ezt-tenyleg-eloadta/
Nem vagyok hajlandó elhinni, hogy a szerelembe zuhant, frusztrált csörgősipka ezt tényleg előadta. A Matolcsy által vázolt helyzet – egyben a bizonyíték arra, hogy félnótás futóbolondok ülnek mindenhol vezető pozícióban – emígy fest: egy NATO ­szövetséges ország budapesti követségének segítségével meg akarták buktatni a kormányt. „Valakik” a Magyar Nemzeti Bankot akarták felhasználni, hogy bankpánikot keltsenek az országban 2015 áprilisában. A jegybank­ és kormánybuktatási akció 2014 őszén indult el. (Tudtommal a kitiltási botrányon kívül semmi más nem indult el akkoriban.) Vagyis az van – magyarázta Rómeó ­, hogy a rendkívüli módon sikeres 2015-es esztendőre a brókerbotrányok árnyéka vetült. Nem, dehogy azért, mert dörzsölt gazemberek és korrupt gecik eltapsolták az emberek pénzét, hanem mert (verjen el a jegeseső, ha ez az ember tudatánál van) az MNB „brókercsalásokat leleplező tevékenysége egy sorozatba illeszkedik, egy forgatókönyvbe illeszkedik”. Az MNB természetesen megtalálta volna a csalárd brókercégeket, mert már ott voltak a cégeknél, ott lihegtek a nyakukban, de nem mindegy, mikor. Nem mindegy, hogy január- márciusban találták meg vagy májusban. Azért találták meg 2015 elején, mert „valakik a Magyar Nemzeti Bankot szerették volna felhasználni arra, hogy bankpánikot keltsenek Magyarországon 2015 áprilisára”. Nem augusztusra, vagy októberre, hanem pontfix áprilisra akarták beparáztatni a magyar ugart. De sikerült? Bizony. Négy városban, négy órát tartott. (Jaja, Gyugyó, emlékszünk, milyen volt, amikor bedőlt a Quaestor és úgy is maradt.) Sokkszerű volt az – szárnyalt tovább a gazdasági zsenialitásnak álcázott komplett elmebaj. ­
Dr plágium
Ennek az agya ezerszer kuszább mint a szeme :)
sokanvagyunk
Ijedtében ezért alapítványokba mentette az MNB pénzét. :)
Nagy Mária
@nemkati: Kezdek edzeni. Csak nehogy a mészároslölő fülébe jusson, mert holnap vesz egy lapátgyárat. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.