A Momentum Mozgalom valójában saját politikai pecsenyéjét sütögeti, és ezért hajlandó volt feláldozni a budapesti olimpia ügyét is – közölte ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője szerda este az MTI-vel.

Mint írta, nehezen értelmezhetőnek, egyben felháborítónak és cinikusnak tartja a Momentum Mozgalom nyilatkozatát. Kifejtette: valójában a népszavazás kezdeményezői nem a kormányzattal, hanem a magyar emberekkel, illetve a mozgalom által lenézett vidék magyarságával állnak szemben.

Akciójukkal lerombolták az eddig meglévő egyetértést, és tönkretették a pályázat esélyeit. Alattomos eljárásukkal elvették a jövőnk egy szeletét, megakadályoztak egy nemes kezdeményezést.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ifj. Lomnicz Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője keresse fel kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, mert az állapota már az aggasztónál is súlyosabb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Grafix69
Olyan bazi nagy nemzeti felemelkedést akadályozott meg a Momentum , hogy kénytelenek lesztek másból lopni. Persze az is a közösből lesz és remélhetőleg az embereket nyúzzátok mindenféle barom adóval ,mindezt azért ,hogy a zsebeteket tömjétek . Azok a politikusok akik már voltak hatalmon simán tolvajok . Nem csak a magyarok pénzét , az unió pénzét de a teljes magyarság jövőjét ,életét lopták el . Szerencsére most lassabban megy a fosztogatás. Olimpiai beruházásoknál még a fény is lassabban megy mint ahogyan a lopás végbement volna. Szemét tetű banda, ha valaha is igazság szolgáltatás lesz akkor alsó hangon is nagyon komoly börtönre számíthat mindenki aki az ország , a nemzet vagyonának eltulajdonításában részt vett vagy elősegítette azt.
kemeati
@Grafix69: Mekkora zsíros falat lett volna nekik olimpia oktatás és egészségügy meg közlekedés helyett!kicsi lomnici is olyan mint nógrádi havi fél millát kap rádióban ugatni közben nem létező egyetemi papírról beszélni
Grafix69
@kemeati: Tolvaj szemét banda ez , nem más , szerintem annyi szar fog kiderülni még ebben az egy évben . hogy nyakukig ér , de remélem el is lepi őket.
Cefi
ifj. Lomnici Zoltán: A Momentum az emberek szemébe hazudik.

Ugyanolyan szar, hazug gyilkos vagy mint az apád, te tetves fideszállat.
eugen4402
Látja ifjúúr, ezt szeretem a Momentumban. Ahogy hazudnak...
és ezt utálom önökben, hogy nemcsak hazudnak, hanem lopnak is, mint a besurranó tolvajok. Ez annyira frappáns, nem kéne titkosítani 2 ezer évre?
Lepényleső
...ha így van,nem annak kellene felrónia,akiktől tanulhatták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.