A Momentum Mozgalom valójában saját politikai pecsenyéjét sütögeti, és ezért hajlandó volt feláldozni a budapesti olimpia ügyét is – közölte ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője szerda este az MTI-vel.

Mint írta, nehezen értelmezhetőnek, egyben felháborítónak és cinikusnak tartja a Momentum Mozgalom nyilatkozatát. Kifejtette: valójában a népszavazás kezdeményezői nem a kormányzattal, hanem a magyar emberekkel, illetve a mozgalom által lenézett vidék magyarságával állnak szemben.

Akciójukkal lerombolták az eddig meglévő egyetértést, és tönkretették a pályázat esélyeit. Alattomos eljárásukkal elvették a jövőnk egy szeletét, megakadályoztak egy nemes kezdeményezést.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ifj. Lomnicz Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője keresse fel kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, mert az állapota már az aggasztónál is súlyosabb.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Cöff, cöff, cöff, ti hova hazudtok, tán a hátunk mögé? És mit sütögettek, disznók olbászt?
justhpeter
Ifj. Lomnicz Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője keresse fel kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, mert az állapota már az aggasztónál is súlyosabb.
karma1
Ugy latszik, most o kapta a feladatot: ostorozni mindenkit, aki nem a fidesz...
Azert kivancsi lennek, hogy alkotmanyjogasz (? milyen jogasz? nincs is alkotmanyunk!) letere , akinek sok mindent vilagosabban kellene latnia, mint egy atlagembernek , hol latja a nagy magyar egyseget a videk es a fovaros kozott?
Tudod, te agyalagyult, hogy hogy megutalnak a videkiek a pestieket, ha megtudnak, hogy a bpesti olimpia miatt kell extra adokat fizetniuk?
(Es egeszen biztos vagyok benne, hogy a meg nagyobb kaosz okozasaert orban, ha modja lesz, minden alkalommal szitani fogja az oriasi kulonbseget a videk es Bpest kozott, amit helybol utal, mert egyedul Budapesten nem bir totalis folenybe kerulni. A videket meg azert utalja, mert fel toluk: fel, hogy a magyar paraszt ontudatara ebred, es elkergeti ot meg a meszaros-feleket a jo budos francba)
quadrocopter
@karma1: Ne vesződj vele, pártnyalogány a lelkem!
karma1
@quadrocopter: Tudom, valoszinu azert van ott, ahol, mert az...:o)))
karma1
@Pálinkafőző Rézüst: Az oreg lomniczi sarja...:o)))
coni
A NOB bizonyára látott képeket a honi kórházi mosdókról, a 3-as metrón terjedő bozót-tüzekről.
A görögök, brazilok azért kapták meg az infrastruktúrális hiányosságok ellenére az olimpiát mert a lakosság 90%-a támogatta. Nálunk ezt a %-ot még a Századvég tanulmányok sem érték el, így az esélytelen nyugalmával várhattuk volna a szeptemberi döntést.
bencemacska
@karma1: ma, 22:15
Szerintem , ha olvasni nem tudna, akkor is kapott volna diplomát az apja miatt, Csak nagyon messze esett az alma a fájától!!!
karma1
@coni: Van egy olyan erzesem, hogy mondjuk a 4-es metrora vittek a NOB kuldottseget nem a 3-ra, es lehet, hogy a Honved korhazba vittek el oket, vagy a Kutvolgyibe, persze, hogy nem a Janosba vagy a Del-Pestibe... :o)))
tothjani
Mondja ezt egy közpénzen élősködő!
És ugye a Fidesz nem hazudik ?
Magyarország jobban teljesít, Romániában meg 19% az ÁFA!!
papa.49
Koma nálatok se a SZOMSZÉD A HÜLYE)))))))))))))
bakegya
@papa.49: @tothjani: @karma1: @karma1: @coni: ha megszavazzátok-minden gondolkodás nélkül kiherélni,de a narancsködös szemüvegét is a pofázmányába törölni NEMZET BIZTONSÁGI ÉRDEK-NEM KÉRDÉS!
sokanvagyunk
Ha már Nagy Imrét nem temethették újra, temetett a Momentum mást - valóban, ilyen helyeken tud valaki ismertté válni.
Nessy
De messze esett az alma a fájától!
Azért Lomniczi úr, néha talán gondolkodásra is kéne használni a nyakán lévő testrészét. Gondolja, hogy 266 ezer fővárosi evett tudatmódosító cukorkát egy hónapig? Képzelje el, még akadnak számolni is tudó, gondolkozó egyedek kis hazánkban. Lehet, hogy ha az ötletgazdát CÖF-nek hívták volna, a cél érdekében akkor is összejött volna az aláírások száma. Ja, önöknek ilyen még rémálmukban sem jutott volna eszükbe!
moareka
Hol volt itt egyetértés?...és ne magából induljon ki, a Momentum nem a pecsenyéjét sütögeti, hanem megkérdezte az embereket...
.Egyébként a választásokra sütögessenek is, mert-mig ők csak pecsenyét sütögetnek- addig maguk lángok felett ökröket forgatnak, már most is, pedig hol van még a választás...
Aki Én
Önmagában is, de különösen egy alkotmányjogásztól felháborító és gyomorforgató ez az ostoba, hazug és uszító ferdítés.
Mi az, hogy egyetértés?
Olimpia rendezésben sosem volt egyetértés. Ezt az bizonyítja legjobban, hogy sosem akarták a társadalmat megkérdezni. Úgyhogy erre hivatkozni hazug ferdítés.
Egyébként meg kell tartani a népszavazást, ott kiderül a nagy egyetértés.
papa.49
@bakegya: Én benne vagyok, ritka parazita tetű a koma!!!
nemkati
Remélem, a Momentum tisztában volt vele és fel van készülve rá, hogy milyen is a politika, mert a politikába belépésük pillanatától zúdulnak rájuk a nemtelen támadások. Hát most megtanulják, milyen a magyarok istene. Akarom mondani a Fidesz_KDNP aljassága.
namihami
"" a Momentum hazudik""-mondta a Lomniczi. És pont ő.
Innentől a bejelentés átmegy kabaréba. Csak ezen nem lehet röhögni. Vagy csak azt lehet.
kissé felnőttem
lenne pár kérdésem de nem is méltatom rá, csak egyre,Anno a fiatal fidesz épp olyan dörzsölt meg egyéb volt mindt MOST ??? ha ha ha
azért a társulásnak is el kéne gondolkodni hiszen ide oda buszoztattak urakat elvtásrakat meg békameneteztek ugyhogy szépen csendbe lehet ám csomagolni aztán menni.Jog nélkül pénz nélkül soros nélkül nem jutottak volna se szóhoz se uniohoz se pénzhez se médiához. Az hogy az ellenzék ilyen, tettek érte, csak érti nem érti ez nem ellenzék ez csak van benne valami ... mint Rajkin (Tudta? Orosz humorista volt gyerekkoromban) mondaná.Majd a mai 25 évesek lecserélik azt ami nekik is utban van vagy lesz ez meg az élet rendje.Királyok, hercegek, grófok, Vitéz Nagybányai Horthy, Szállasi,Rákosi, Kádár, Berec, mind letünt kor és ez igy is lesz ezután is,
telegdilaci
@namihami: Biztos Lomnici fő békemenetes,magából indul ki azt hiszi mindenki hazudik,és ingyenélő,mint ők és a békemenetesek,gondolom már a zsebükben érezték az Olimpia megrendezéséből,lenyúlt zsét,és most dühösek,mindenki haza áruló és Hülye aki nem ért velük egyet!
simmering73
Még egy elmebeteg. Ezek úgy nőnek, mint eső után a bolondgomba. Cöf-cöf
kemeati
@simmering73: Nemigaz minden nap mond hülyeséget vagy rádióban vagy itt
karma1
@bakegya: am ne muljon, Baratom,...Ritka mocskos allatok ezek...:o)))
karma1
@sokanvagyunk: 08.40-re: ??? Asszem, ha ezt komolyan gondoltad, akkor teves volt a lajk...
Most tenyleg azt mondod, hogy a Momentum "eltemette" a bpesti olimpia csodalatos otletet??? Mert ezzel akartak hiresse valni???
Most ezt komolyan gondolod? Es oket teszed felelosse, hogy "eltemettek" ezt az eleve halvaszuletett, am kurvajol tejelo bizniszt a fide$$ orra elol?
Hat nem ilyennek ismertelek meg,...:o(((
human
A momentum valóban politizálni akar, de ezt már az aláírás gyűjtés alatt jelezték szóval ők nem csaptak be senkit. Ha pedig olyan ügyet karolnak fel ami nekem szimpatikus akkor abban támogatni fogom őket.
A cöf és a fidesz most a szűz lány játsza a kuplerájban. Jól játszák, de azért sokan tudják, hogy mi a valóság.
nevemnick
,,Alattomos eljárásukkal elvették a JÖVŐNK? egy szeletét, megakadályoztak egy nemes ZSEBREVÁGHATÓ PÉNZELSÍBOLÓ kezdeményezést."

Mit várunk ettől a kötsög, suttyó bandától, ha már az alkotmányjogász is így értelmezi az Alaptörvényt.
Sorvadjatok el.
sokanvagyunk
@karma1: (21:07) Én az ismertség gyors megszerzésére céloztam - ha már Orbán egy temetésen vált ismertté, és az olimpia megrendezésének elkaparását most a Momentum nyakába varrná - csak egy párhuzam volt részemről. A kezdeményezésüket én is aláírtam volna!
karma1
@sokanvagyunk: Aha, igy teljesen ertheto...:o))))
aremy
és te lomos kinek a pecsenyéjét sütögeted?azért szarulvagyok ezért járnak az egyetemekre hát ezért kár vegyetek példát a bringásról no mert ő anélkül is olyan mint ti nagyon diplomások.
kiscsillag66
Végre, hogy ez a cöfögő is megszólalt. Szerintem lesz békemenet a Momentummal szemben. Az lesz csak az igazi röhej.
panellproli
Elvették a rothadt fideszes kompánia zsiros bevételét ,amire annyira áhítottak.Lomniczi még nem szakított eleget? Hogy ott rothadjanak meg az arannyal kibélelt koporsóikban pénztáros lőrinccel együtt.
Grafix69
Olyan bazi nagy nemzeti felemelkedést akadályozott meg a Momentum , hogy kénytelenek lesztek másból lopni. Persze az is a közösből lesz és remélhetőleg az embereket nyúzzátok mindenféle barom adóval ,mindezt azért ,hogy a zsebeteket tömjétek . Azok a politikusok akik már voltak hatalmon simán tolvajok . Nem csak a magyarok pénzét , az unió pénzét de a teljes magyarság jövőjét ,életét lopták el . Szerencsére most lassabban megy a fosztogatás. Olimpiai beruházásoknál még a fény is lassabban megy mint ahogyan a lopás végbement volna. Szemét tetű banda, ha valaha is igazság szolgáltatás lesz akkor alsó hangon is nagyon komoly börtönre számíthat mindenki aki az ország , a nemzet vagyonának eltulajdonításában részt vett vagy elősegítette azt.
kemeati
@Grafix69: Mekkora zsíros falat lett volna nekik olimpia oktatás és egészségügy meg közlekedés helyett!kicsi lomnici is olyan mint nógrádi havi fél millát kap rádióban ugatni közben nem létező egyetemi papírról beszélni
Grafix69
@kemeati: Tolvaj szemét banda ez , nem más , szerintem annyi szar fog kiderülni még ebben az egy évben . hogy nyakukig ér , de remélem el is lepi őket.
Cefi
ifj. Lomnici Zoltán: A Momentum az emberek szemébe hazudik.

Ugyanolyan szar, hazug gyilkos vagy mint az apád, te tetves fideszállat.
eugen4402
Látja ifjúúr, ezt szeretem a Momentumban. Ahogy hazudnak...
és ezt utálom önökben, hogy nemcsak hazudnak, hanem lopnak is, mint a besurranó tolvajok. Ez annyira frappáns, nem kéne titkosítani 2 ezer évre?
Lepényleső
...ha így van,nem annak kellene felrónia,akiktől tanulhatták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.