Az M1 információi szerint Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István főpolgármester és Borkai Zsolt MOB-elnök találkozóján az a közös elhatározás született, hogy Magyarország visszalép, mert a pályázat súlyos presztízsveszteség lenne az országnak. A döntésről szóló hír épp akkor érkezett, amikor a Corvinuson a második nyilvános vitát tartották az olimpiáról, Fürjes Balázs, a pályázat vezetője és Fekete-Győr András, a Momentum elnökének részvételével. Amikor Gundel-Takács Gábor moderátor (egyébként a BOM tagja) beolvasta a hírt, Fürjes üveges szemmel nézett maga és sokáig senki nem tudott megszólalni, csak a Momentum helyszínen lévő tagjai és a közönség azok tagjai tapsoltak, akik ellenezték a magyar rendezést. (A második nyilvános vÉpp a második nyilvános vita zajlott az olimpiáról, amikor megérkezett a bejelentés, hogy visszavonják a pályázatot.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Kivalo cikk, bar furjes balazs nem tagadta meg onmagat: kapasbol a nepet tette felelosse az olimpia megtagadasa miatt, vezeto szerepet adva a botranyban a Momentumnak, akiket illegitimnek talal a kerdesben.
Ezt mind el lehet mondani a Momentumrol, (hogy illegitim, meg pfuuuuj), de a tenyt, hogy teljesen ismeretlen letukre kepesek voltak egy ugy erdekeben ennyi embert megmozgatni - ez azert komoly jelentoseggel bir.
Ha en orban helyeben volnek, a maradek jozan eszemmel most szepen elkezdenek csomagolni, es pereputtyostul levaianikostul elhuznek valami kurva messzi celpontra, ahol van bankfiok., es hagynam a francba az egeszet, amit ma magyar kormanyzasnak hivnak.
Nagy az eselye annak, hogy ahogy az internetado, az okt. 2-i migranskerdesben, a vasarnapi boltzarban es ebben is vissza kellett lepnie, nagy valoszinuseggel ugyanigy kellene elsunnyognia a kormanyzasbol is.,
quadrocopter
Ó, ezek hogy fognak sírni a Nagy Lé hiánya miatt a függöny mögött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.