Keserű, szinte gyászos hangvételű címekkel és vezető anyagokkal jelentek meg csütörtök reggel a kormánypárti napilapok, miután tegnap kiderült, Magyarország visszalép az olimpiai pályázattól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csak mert nem tudtok milliardokat ellopni ? Persze, igy ertheto a gyasz...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
aremy
akkor a nemzeti lobogót félárbócra!!!és hol vannak a sirató asszonyok?
quadrocopter
Nyöszörögjetek és gyászoljatok! A magyar emberek kevés sorsdöntő kérdésben foglalhattak álláspontot, mert a csökönyös, önvezérelt kajmán önös érdekei előbbre voltak!

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
karma1
@aremy: Azert nagyon kivancsi leszek a nemzetkozi visszhangra...
aremy
csak lassan azzal a kíváncsisággal nehogy korábban öregedj meg.mert kár lenne éretted!
karma1
@aremy: Aaaa, csak orokeletu akarok lenni, mert ha arra varnek, hogy a kormany sajatmagatol monnyon le, belatva, hogy mekkora kart okozott, akkor en tutira orokeletu leszek...:o))))
karma1
@aremy: Tudod, azokert a legnagyobb kar, akik nem tudnak ennek a szornyetegnek a hatalma alol elmenekulni, mert vagy idosek, betegek, vagy mert nem akarnak elmenni szaktudas hianyaban.
Persze, itt nem a savas bacsira meg az idiota kezcsokos nenire gondolok, mert azok piszok jol erzik magukat orban seggeben, hanem a tobbsegre, aki a sok agymosas miatt mar el is hiszi, hogy orban a szuper csucs, es csak o lehet a Megvalto is...Teszik ezt egy kilo krumpliert, 2 golyostollert, vagy a "galans" Erzsebet-utalvanyert...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.