A Fidesz témáit erőltetni kell, az ellenzékét viszont agyonhallgatni, a kínosakat és érdekteleneket pedig elengedni – így készítette fel a kampányüzemmódra Rogán Antal a kormánypárti képviselőket a visegrádi frakcióülésen. Ezen a héten láthattuk a stratégia alkalmazását: Orbán harcot hirdet a parlamentben, az ellenzék felvetéseit ignorálja, az olimpiát pedig ejti. Mostantól egy győzelem számít: a választási újrázás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy másik olvasat

Persze kicsi az esély arra, hogy ezt reklámoznák

Nagyon azt játsszák, hogy a mocskos …. (ki mindenki) megfosztotta a népet az olimpiától és ezen ők, hogy fel vannak háborodva. Pedig az az igazság, hogy hálásnak kellene lenniük, hogy lehetőséget kaptak a visszavonulásra! Ne felejtsük el ősszel szavazás lesz a NOB-nál! =))
Eladott Ország
"A háttérben Habony, Finkelstein kottájából vezényel, és előbb ­utóbb mindig kiderül: a Fidesz egysejtű, gondolkodásra alkalmatlan, önálló akarattal nem rendelkező bábokként tekint a polgárokra. Egyetlen felszólaló fideszes kerületi polgármester nem vette a szájára a 266 ezres számot, egyetlen pillanatra nem volt szó ezeknek az embereknek a kinyilvánított akaratáról: arról, hogy szavazni akarnak az olimpiáról. Ugyanúgy, ahogy joguk lett volna szavazni a vasárnapi zárva tartásról és megannyi kérdésről, amivel kapcsolatban nem kérdezték meg őket. A nagy fideszes egyetértés a nemzeti ügy szertefoszlásáról és emiatt az ellenzék főbűnössé nyilvánításáról szólt anélkül, hogy akár egyetlen szó esett volna arról, hogy tulajdonképpen mégiscsak nemzet is kellene a nemzeti ügy mögé. A 2024-­es budapesti nyári olimpia és paralimpiai játékok pályázata mögött ez idáig fennállt nemzeti egység és konszenzus felbomlott; ezért a helyzetért a felelősség mindazokat a pártokat és politikusokat terheli, akik a korábbi években támogatták a budapesti olimpia rendezését, de most alkalmi politikai haszonszerzés reményében korábbi véleményükkel szembefordultak. Tehát a Fidesz az elmúlt napok elkeseredett időhúzásából szárba szökkent összevissza beszélés mellett magasról tesz a népakaratra. Goebbels Tóni ( még mindíg szabadlábon) a nap trágyaelhárítója szerint azt hiszik továbbra is töretlenül, hogy ha valamiről nem beszélnek, akkor az nincs."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.