Magyarország az éppen aktuálisan legfrissebb hírek szerint visszalép az olimpiai játékoktól. Az M1-re hivatkozva közölték, hogy ez a megállapodás született a kiskirályok, illetve a MOB elnökének randevúja nyomán. Ami mit sem von le abból, hogy a demokrácia „élharcosai” nem merték kikérni az érintettek, az adófizetők véleményét. Így külön épületes csúsztatás, illetve ostobaság az, amit Borkai nyilatkozott. A tudósítás szerint ezt mondta ugyanis az egykor talán jobb sorsra született elnök: „Szomorú, hogy egy álom, sok ember álma most ténylegesen szertefoszlott. Nem azért, mert Magyarország nem teljesített jól, nem azért, mert a magyar emberek és a magyar sportolók nem méltóak a hazai rendezésű olimpiára, hanem mert egy nemzeti ügy felett győzedelmeskedett egyesek öncélú politikai érdeke. A Magyar Olimpiai Bizottság a jövőben is mindent megtesz majd annak érdekében, hogy hitének, alapszabályának és küldetésének megfelelően Magyarország mihamarabb olimpiai játékokat rendezhessen!”...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Semmi akadálya! A Mészáros kft finanszírozásával, Orbán védnökségével Felcsút pályázzon. Bár még nem olimpiai versenyszám a lopás, csalás, korrupció,tudatos valótlanság állítás.
Aki Én
Idióta! Egy népszavazásnak örülnötök kéne, mert igazolhatná a sok baromságotokat az egységről.
Nekem inkább az az érzésem, hogy fostok az igazságtól.
Akkor meg igazolva látszik, hogy a többség nem olimpia párti.
Vagyis megint azoknak nagy a pofájuk, és beszélnek árulásról meg hazaárulásról, akik szembe mennek a többségi akarattal.
Ha pedig tényleg jó ötlet lenne az olimpia, akkor meg pláne a ti saratok, hogy nem tudtátok ezt kommunikálni, nem tudtátok meggyőzni a társadalmat.
Ezek fényében teljesen érthetetlen az ilyen ostoba nyilatkozat.
GeoCravker
@Aki Én: Orbán sosem kockáztat olyasmiben, amihez személyes felelőssége kapcsolódna. Fél a felelősségtől, mint ördög a szenteltvízzel locsolt tömjéntől

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.