A szülők szóltak az iskolaigazgatónak és a körmendi polgármesternek is, azonban több mint egy évig érdemben semmi nem történt azzal az üggyel kapcsolatban, hogy Szabó Ferenc tanár és KDNP-s alpolgármester – aki házasságban él, két gyermeket nevel – megkörnyékezett egy jelenleg 15 éves lányt, akit napközis tanárként tanított – írja csütörtöki számában a Magyar Narancs. A feltételezett viszony kezdetén a lány valószínűleg még 14 éves sem volt. Az ügyből csak akkor lett valami, amikor a szülők feljelentést tettek a rendőrségen.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"a jogszabályok szerint a hivatalos személy köteles feljelentést tenni, ha bűncselekmény vagy annak a gyanúja a tudomására jut. „Ezek szerint a volt alpolgármester félrelépésével a polgármester és az iskolaigazgató szerint is minden rendben volt, hiszen ők a jelek szerint tudhattak az esetről, mégsem fordultak a rendőrséghez” – írja cikkében a Magyar Narancs."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.