Fekete-Győr András, a Momentum Mozgalom alapítója családilag fideszes volt, de nagyon nem szereti, ha ma valaki Orbán Viktorhoz hasonlítja. A gimiben szerették a lányok, a társaságban csendes, a focipályán cseles, és nem tartja magát budai zsúrfiúnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, orban kezdhet felni... Ez a fiu nem azonos az allando bizonyitasi kenyszerrel es kisebbsegi komplexussal a nyomorbol feljott orbannal...
Pedig orbannak is megadatott a tanulas lehetosege ugyanott, ahol ennek a fiunak - csak az a nem mindegy, hogy ezt a tudast hogyan es mire hasznalja fol.
Azt hiszem, orban leporolhatja a mondast 2018-ra, mert aktualis lesz: "Te is fiam, Brutus?"
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Kit érdekel minek tartja magát. Majd a fidesz megmondja ki ő.
RonaGyuri
Remélni szeretném, hogy a párhuzam csak tudatlanság/tájékozatlanság. Ma már nem titok, ha valamiért nem is szoktak róla beszélni, mert az urbánus legendák lenyomják (mint Orbán ösztöndíja, ami egy el sem végzett tanfolyam volt valójában). Történelmi tény, hogy a Bibó kollégiumoz az MSZMP-KB hozta létre - Pozsgay és rendőrminiszter ötletére - a Nékosz mintájára a megbízható paraszt-káder fiatalok pátyolgatására és küldtek oda párt-kádereket (Köteles is ezek közé tartozott, de valójában Kéri és más barátai is)
karma1
Na, orban kezdhet felni... Ez a fiu nem azonos az allando bizonyitasi kenyszerrel es kisebbsegi komplexussal a nyomorbol feljott orbannal...
Pedig orbannak is megadatott a tanulas lehetosege ugyanott, ahol ennek a fiunak - csak az a nem mindegy, hogy ezt a tudast hogyan es mire hasznalja fol.
Azt hiszem, orban leporolhatja a mondast 2018-ra, mert aktualis lesz: "Te is fiam, Brutus?"
Csizmás Kond
...az hogy azzal a concsitaszakállal ágál, sokmindent elárul róla.
Nessy
Tarlós megkapta a választ! Ez a fiatalember tanult, dolgozott, van véleménye, tud vitázni (nem bújik senki háta, se a függöny mögé).
Miután intelligens, okos fiatal, ilyenek a barátai is. Remélem, egyre többen lesznek, és tényleg megszólítják, meghallgatják az embereket.
Talán még az "öreg harci pacikat is", mint jó magam.
Drukkolok nekik!!!
Csizmás Kond
@Horizont: ...az, hogy ki a hülye nem a te látásmódod szerint állapítjálmeg.
Ez a véleményem, és még sok más...szégyen nem csak neki hanem leginkább azoknak akik mögé álltak.
...ezt most nem látjátok, de majd még szégyellni fogjátok érte magatokat.
Csizmás Kond
@Horizont: Nekem az jelenti a szégyent amit sokan esetleg te is műveltél az olimpiával.Az nem volt biztos hogy lesz de így hogy még a lehetőséget is leszavazták a szégyennél is szégyenebb...elmaradottságot bizonyító jellem.
...és aki úgy akar valakinek borsot törni az orra alá, hogy azzal másoknak is árt az is nagyonnagy szégyen.
Csizmás Kond
@Horizont: Tőlem ha addig románozol amíg kinő a szarvad akkor sem bánom...magadat minősíted...de a butaságod akkor is ugyanakkora marad. ...és ez lehetne überelni de nem teszem...
...most nem szavazni kellett hanem csak aláírást gyűjtöttek egy lehetséges szavazás előkészítésére
quadrocopter
Végre egy nagyon értelmes, tenni akaró, bátor, ügyes, határozott és céltudatos csávó - a koszos, aljas rezsim ellenében!
glorianna
@quadrocopter: és nincs egyedül :)
Önmagában az is felüdülés, hogy értelemsen és választékosan beszélnek. Meglátjuk, mi sül ki belőlük, Most minden oldalról kóstolgatják őket, úgy tűnik, állják.
quadrocopter
@glorianna: Talpraesettnek tűnnek, a csávó is rögtön orrba vágta a főgenyót a válaszával!
Csizmás Kond
@Horizont: olimpia...
Az egy olyan sportrendezvény amit pályázatok útján ítélnek oda valakiknek. A pályázatok elnyerése sportlétesítmények építésétől korszerűségüktől stb függ. Nálunk (nem romániában) még jóformán neki sem kezdtek az építkezésnek máris néhány balfasz genderliberálmocsing politikai oldalra terelte amit te is teljes testbedobással pártoltál, azzal a buta hittel, hogy ezzel Orbánnak ártotok...
...szóval ilyen műveletlen lemaradott népséget csak tenyészteni lehet.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Így van, te vagy a kiváló tenyészpélda!
bencemacska
" Olyan társadalomban gondolkozik, amelynek a legszélesebb rétege vállalkozó szellemű, jó oktatást kapott emberekből áll.Természetesen mindig lesznek szegények, de ezek az emberek mind egy közösség tagjai, aminek vannak szabályai, amihez alkalmazkodni kell, és ami a jómódúak részéről is felelősséggel jár. Hisz a szabályozott versenyben, az ember szabadságában és a globalizációban is, mert a világban nemcsak Magyarország nem tudna egyedül boldogulni, de az USA és Kína sem."
Ez egy nagyon jó ars poetica, el tudom fogadni!
És egy fideszes apa nevelte!
mekkelek
@Csizmás Kond: Miért futamodtatok meg a népszavazástól? Az bebizonyíthatta volna az olimpia elsöprô támogatottságát. Persze a valóság az, hogy az olimpiai beruházásokon hasznot húzokon kívül szinte senki sem támogatta és az érvénytelen migráns népszavazás után a magyarok nagy vezíre európa megmentôje nem merte az újabb égést bevállani inkább megfutamodott egy marék fiataltól. Most persze lehet fröcsögni, hazaárulózni, az még mindig jobb mint egy újabbat bukni.
Csizmás Kond
@mekkelek: ...mindenki úgy értelmezi amilyen a vérmérsklete...nem futamodtak meg semmi elől , csak egyszerűen eldobták a tervezetet. Amúgy az egész szavazást nem a fidesz kezdte hanem ezek a félresikerültek, és szerintem is egy kormánynak joga van dönteni, hogy beleáll minden féleszű játékába vagy nem.
...az ilyen visszafeléhaladó gondolkodással meg nincs amit kérkedni.
mekkelek
@Csizmás Kond: Nem is vártam más magyarázatot mint a kimagyarázást, terelést. A migránsozó féleszû játékba is beleálltak, bele is buktak így ezt elég könnyen eldobták amikor felismerték hogy nincs támogatottsága a zsebtömô olimpiájuknak... a gondolkodás meg pont ti köreitekben halad vissza az "átkost" is lekörözve. Kifulladt a hadvezér a sok csatában és már inkább megfutamodik... szánalmas.
nezelodo
Valamikor a "félresikerült féleszűek játéka" volt a háromszáz forintos népszavazás is, hogy politikai tényezővé váljanak akik összehozták, hát most ne vinnyogjanak a félelemtől, hogy az egykori baloldal sorsára jutás fenyegeti őket.
levarosbukta
@Csizmás Kond: és az nem csipi a csőrödet, hogy még el sem dőlt hogy egyáltalán ki rendezi az olimpiát máris milliárdokat szórtatok ki rá?
JAJMÁR
Konzervativ liberális... Ez tetszik! A fiatalember minden szempontból alkalmas vezetőnek. A mozgalom annyiban tényleg hasonlít az Szdsz-re, hogy tanult, értelmes fiatalok a tagjai, viszont "jobb" politikusok.
karma1
@Horizont: Tudod, az a hulye Kossuth, Szechenyi, meg a tobbiek is mind concsitaszakallal osztottak az eszt annakidejen,... A nyavalyas nyikhajok...:o)))
Megint visszatert az "esz" kozenk,... Tudod, kozeledik a hetvege, ilyenkor aktivizalja magat minden troll... Biztosan hetvegere kapnak valamilyen potlekot...:o)))
Nessy
A népszavazás esetleg kínos eredményt hozna. Ergo marad a nép - nemzethy konzultáció, ami sokba kerül, lehet rajta egyeseknek keresni, az eredményt meg úgy sem látja soha senki.
Pedig érdekes lenne a kiküldött levelek és a visszaérkező értékelhető levelek aránya. A válaszok meg nem érdekesek, mert úgy vannak megfogalmazva a kérdések, hogy semmire ne legyenek használhatóak, csak azt lehessen belőle kiolvasni, ami a kiíró céljainak megfelel. Egy ilyen kérdőív anno, dolgozat írás esetén, secundát jelentett .
Csizmás Kond
@levarosbukta: ...mert szerinted majd ki fogja megépíteni, vagy fürdőkádba úszással gondoltad pályázni ?
...akinek nincs esze az sem akkor sem most nem tud gondolkodni...csak megy a többi lüke után...
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...ha minden szempontból nem is de biztos az ő vezetése alatt lenne rózsaszín WC-tek...
Az aki ma haladás ellen van holnap mégnagyobb butaságra képes...amúgy ha nektek az aláírásgyöjtéssel elért tette vezetési hajlamosságra mutat nagyon furcsa jövőkjépetek lehet.
elnyomott
Talán egy kis fény az alagút végén.
Csak ne járjon este létrával a vállán földúton!
elnyomott
@Horizont: - én is reménykedem, de a kisördög súgja a fülembe: a kedves vezér 26 évesen vett részt a rendszerváltásban...
aremy
@Csizmás Kond: azért a főnöködről ilyet írni nagy bátorságra vall!
Pöpec
@Csizmás Kond: Küldöm neked a Cefi által javallt cikket:
ellenszel.hu/2017/02/24/durvan-beolvasott-orban-viktornak-nepszeru-blogger/

orbán álma nem Magyarország álma - már ha a nemzet nem orbán viktor. De ha szerinted mégis orbán viktor képezi a nemzetet Magyarországot, az más, akkor a népszavazás valóban nemzetellenes.
Na most akkor, hogy hívják azt a személyt aki kisajátítja magának a nemzet fogalmát? Megmondom én: betegnek.
De ha nem beteg, akkor tudatos büdös bunkó, szarházy És jöhet a konklúzió személyedről: Gonosz gazda gonosz droid.
Csizmás Kond
@aremy: Főnököm...róla soha nem írtam egy betüt sem...ő nem politizál.
Csizmás Kond
@Pöpec: ...újabb bloggermese...habár ez nem is új...de van aki még mindig erre szédül.
...a filozófia meg nem minden embernek áll jól...oda valamivel több jövőbelátás és mai tudás kell mint amennyi az itt íróknak van...magamat is beleértve.
Pöpec
@Csizmás Kond: Ceausescu fizófiája és jövőbelátása jutott eszembe: mekkorát tévedett!
orbán is tévedett már néhányszor, én pl. arra lennék kíváncsi, vajon békésen távozik-e az élők sorából vagy talppal fölfelé. Mer' aki ennyire nemzetellenes mint ő, ne számítson békességre.

És hányszor fog még tévedni minden olyan ügyben ami nemzeti egységet követelne? Maga volt az, aki ketté osztotta a népet, uszította egyik felét a másiknak, és ez minden olyan esetben megbosszulja magát, amikor pedig egységesen kéne kiállni valami mellett.
Csizmás Kond
@Pöpec: ..ja hogy Orbán nemzetellenes...huba...és nyomatékosításul a román diktátorral kavarod...neked nincs ki mint a négy...
Csizmás Kond
@Horizont: Az én véleményem meg az hogy épp azok az árulók akik folyton a külföldi politikát taszítva maguk előtt Orbánnal együtt mindenkit támadnak akik nem az ők oldalán vannak.
Az ilyeneknek nem számít a haza csak a saját érdeke, ezek azok akik a genderelmélettel fűszerezett buziparádét többre becsülik mint az olimpiát...
Csizmás Kond
@Horizont: ...ki hogy veszi...vagy miben érzi magát benne...
Csizmás Kond
@Horizont: Majd akkor fogod észrevenni magad amikor ez a concsitapofa pártot alapít és egyéb helyett rózsaszínbudikat fog ráderőltetni.
finn szauna
Nekem ez bejön.
Érzem a fiatalos lendületet, az újdonság szelét - és ez a szél nem gyenge, és nem azért mert erős, hanem mert a legigazabb, és a legtisztább, ami jelenleg elérhető, és képes orbánékat a saját térfelükön megfogni. Azért ez már valami!
Mi lenne, ha belépnénk a Momentumba?

Én még sosem léptem be sehová,...
Hogy kell belépni valahová?
De ha be is lépek, nem kell tagkönyv (tagsági igazolvány) attól irtózom.
És nem akarok mosolyogni akkor is, ha éppen szomorú vagyok - erre senki nem kényszeríthet!
Csizmás Kond
@Horizont: ...mondtam nem az a hülyeség ami neked úgy tűnik...a hölyeség az, hogy meg sem próbálod érteni...sőt az a legnagyobb, hogy egy megválasztott kormányfővel szemben ilyen ismeretlen(vagy ismert) buzipofáknak adsz igazat.
Az ilyenek akik akár a lesivadász aki a nagy seggét nem tudja mozdítani és addig hasal egy bokorba amíg valami vad arra nem téved, ezek is a semmittevésükben kihasználva az alkalmat és a mindigtűntetniakarók bugyutaságát úgy akarnak nagyratörni tapasztalat és tudás hiányába hogy az utcasarkokon begyüjtenek néhány aláírást és máris a parlamentbe képzelik magukat.
.Te ezekre esküszöl én nem.
glorianna
@bencemacska: Ebből is látszik, hogy a "mezei" fidesz-szimpatizánsok nem olyan elvakultak és ... (nem bírja a billentyűzet e jelzőt), mint a vezető garnitúrájuk. Legalábbis nem mind. (Azért érdekelne a kedves papa véleménye a jelenlegi fidesz-vezetésről).
glorianna
@finn szauna: "Én még sosem léptem be sehová,...
Hogy kell belépni valahová?
De ha be is lépek, nem kell tagkönyv (tagsági igazolvány) attól irtózom.
És nem akarok mosolyogni akkor is, ha éppen szomorú vagyok - erre senki nem kényszeríthet!"

:)

www.youtube.com/watch?v=RuftbM96ec8
Csizmás Kond
@Horizont: ..ja és ne aggódj...romániában állítólag jobb az orvosi ellátás.
Csizmás Kond
@Horizont: Fröcsögés...
szóval szerinted úgy kéne beadni egy olimpiai pályázatot hogy azelőtt népszavazással megosztani a véleményeket...mert ugye azok akik odaitélik olyannak akarják adni a jogot ahol az ország fele hőbörög az olimpia ellen ...ennyit értesz te mint tisztánlátó az egészből...
amúgy a guta az ilyenek miatt nem fog bántani...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...az csak lehetséges formaságért írtam. Nem tudjuk hányan akarják vagy sem ..tehát hülyeség rajta lovagolni.
...és lukas gatya...ezzel arra célzol, hogy az oda szánt pénzt neked kéne adják ?...ne reménykedj, a gatyád ugyanolyan lukas marad olimpiarendezés nélkül is...itt is melléfogtatok, mert azt hittétek több jut majd nektek...ilyen aki mindent magának akar...
A hasítással meg szerintem ismét arra célzol, hogy csak az jó ha valaki tol...mert magadtól nem megy...
Az ilyenekről mindig egy nagyonrégi vicc jut az eszembe...amikor az "eltás" meglátogatja a szimfonikus zenekart...
...és véleményed...nem csak az van tele vagy légbőlkapott állítmányokkal.
Nessy
Aki fizet, az muzsikáltat! Ha már tényleg egy óvodás szintjére került a téma.
Ezt az "álmot" egy országnak kellett volna finanszírozni.
Az államadósság így is magasabb, mint amikor átvették, pedig mennyi megtakarítást nyelt le. Miből lettek volna megoldva a beruházások, pláne a tervezettnél két - háromszorosára növelt kiadások?
Mert nem tartom valószínűnek, hogy a jól kereső "támogatók" adakoztak volna e célra.
Csizmás Kond
@Horizont: A ti akartátok magatoknak itt azokat jelenti akik aláírtak az olimpiaellensségnek vagy támogatják azt.
Én nem írtam alá és nem is támogatom sokad magammal tehát mi kizárva.
...A tegnap olvastam egy cikket hogy a mai magyar fiatalok kilencven százaléka funkcionális analfabéta...ahogy látom nem csak a fiatalok...
Eladott Ország
"A választások előtt egy évvel a csapnivaló, korrupcióba fulladt, kormányzás helyett kommunikációban és pofázásban élen járó, gyakorlatilag az országot gazdasági értelemben
Európa sereghajtói közé leküzdő bűnszövetkezet számára élet­halál kérdése a kockázatmentes hatalommegtartás. Amibe nem fér bele, hogy az egyre inkább elutasításba
süllyedő, nem létező nemzeti ügyről demokratikusan kiírt népszavazást elbukják. A Fidesz
számára tágabb értelemben nem opció 2018 elbukása, mivel pontosan tudják: ők nem
ellenzékbe vonulnának, hanem a börtönbe. És ez akkor is így van, ha ezért majd az okosok jól kiröhögnek, hogy ugyan már. Ennek a végkifejletnek gyakorlatilag Polt Péter az egyetlen
akadálya hetedik éve (most a kollaboráns ellenzékről szóló teóriákat felejtsük el, ha tudjuk)."
Csizmás Kond
@Horizont: ...tényleg annak tűnik...és lehet az is akart lenni...de az ilyent akkor is észre kéne venni amikor te csinálod...:)
levarosbukta
@Csizmás Kond: Mutass egyetlen egy országot is amelyik blikkre akár csak egy nézőtéri szék árát fordította előre a még el nem nyert pályázat előtt. Terveket igen, de azokat sem milliárdos nagyságrendekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.