2020-ra már készen is lesz a magyarországi Legoland. A 9,5 milliárdos projekt Nyíregyházán valósul majd meg.

Kovács Ferenc, a város polgármestere Facebookon jelentette be a hírt: Berlin, Oberhausen, Isztambul és Manchester után Nyíregyházán is épül egy Legoland Discovery Center.

Megépítjük Magyarország legkülönlegesebb turisztikai attrakcióját Nyíregyházán

- lelkesedett a városatya, hozzátéve, ez egyúttal az ország egyik legjelentősebb beruházása lesz.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Helyes. Már csak ez hiányzott a népnek. Ez valószínűleg a végén a duplája lesz, de kit érdekel egy tejjel mézzel folyó, kolbászkerítéses tündérországban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
@wagabund: Szaporodik az majd apránként!

Egy dolgot viszont nem értek! Miért Nyíregyházán? Még mielőtt lehurrognának, semmi kifogásom a város ellen, de miért kell mondjuk egy kaposvárinak 500 km-t utaznia a kölökkel, hogy megnézze? Nem lehetett volna Kecskemét környékére, az mégis mindenkinek közelebb lett volna?
simmering73
Helyes. Már csak ez hiányzott a népnek. Ez valószínűleg a végén a duplája lesz, de kit érdekel egy tejjel mézzel folyó, kolbászkerítéses tündérországban.
Qqberci
@lópicigáspár: "lehetett volna Kecskemét környékére"

Vagy például Felcsút...
adrenalink
@lópicigáspár: Nem lehet, hogy azért, mert a LEGO-nak Nyiregyházán van gyára?
wagabund
@Qqberci: jó ötletet adtál...(védesd le gyorsan)...nagyobb összegben fogadnék, hogy este ez a téma már szóbakerül a vacsoránál...(mondjuk a kisvasút forgalmának növelés céljából)
asszem Disneyland Hungary lesz a neve ...(50 milliárdból)

itt a kocsmában már ittunk is a felcsúti Disneylandra...mi biztosra vesszük.
Nagy Mária
@adrenalink: Éppen ezt akartam írni. De akkor illene a LEGO gyárnak is támogatni, mert ez biztosan növeli a forgalmukat.
adrenalink
@Nagy Mária: Szerintem fogják támogatni. Még azt is el tudom képzelni, hogy az ő ötletük volt hogy Mo-n is legyen egy élménypark, ahogy olvasom Európában már több helyen van hasonló.
lópicigáspár
@adrenalink: Nem látok összefüggést. Walt Disney is Chicagoban született és Disneyland van Kaliforniában, Floridában, Párizsban... szóval ez számomra nem releváns. Mondjuk tőlem építhetnék a Csendes óceán közepére is, oda se mennék el. És a kisfiam is kinőtt már belőle...! :)))
Nagy Mária
@lópicigáspár: Nem lehet ebből kinőni. Én és a 34 éves fiam is kapkodjuk az unokám kezéből, amikor a gyerek szeretné összerakni. Egy biztos ritka jól fejleszt egy csomó képességet, de sokáig kell gyűjtögetnem rá, hogy megvegyem a gyereknek.
elnyomott
Érdemes végignézni, hogy mivé lett a kedves vezér - csak néhány perc:
www.youtube.com/watch?v=528zREa0f8M&feature=youtu.be
adrenalink
@lópicigáspár: Ez csak egy tipp vot. Ahogy olvastam, Legoland is van már Berlinben, Oberhausenben, Istambulban, Manchesterben. Egyébként mint nagypapa, még érdekelhet:-)
lópicigáspár
@adrenalink: Hubasz erre a nagypapás dologra nem gondoltam! :))))
lópicigáspár
@Nagy Mária: Lépj be a fideszbe! Egy hét alatt meglesz az egész kollekció! :))))))
kemeati
@adrenalink: Vajon garancsi vagy gázszerelő építi netán duna asztfalt?
adrenalink
@kemeati: Próbáltam Vikitől megtudni, de csak annyit mondott, hagyjam békén, most még az Olimpia miatt szomorkodik:-)))))
Nagy Mária
@lópicigáspár: Tudod, inkább megvárom míg az apróból, (amit kirakok a pénztárcámból, hogy ne koptassa ki a bélését,mert akkor azt is újat kellene venni) összegyűlik. Meg kihagyok egy-két helikopterezést, (ja ezt a nullából nehéz lesz), nem veszek szigetet az Adrián, sem jachtot.
Majd megtudod (remélem), hogy milyen klassz nagypapaként legózni. :)
quadrocopter
Miétr nem Vlagyivosztokba, hogy jó közel legyen a Duntúlhoz is! Mire elkélszuül lesz az még baráti 30 milliárd is! Ahogy szokott!
1magyar
A sok kidobott pénzt adnák a nép kezébe és amire költené az fejlődne, gazdagodna nem egy-egy ember által megálmodott,kitalált dolog aminek a kihasználtsága 10 % körül lesz.
emerencia
@Mirabilis: A szociális háló erősítése sokkal hasznosabb lett volna.
nevemnick
@emerencia: ,,A szociális háló erősítése..." Sajnos, azt az utolsó pár méter ,,madzagját", ami még tartotta, már darabolják.
emerencia
@nevemnick: @Mirabilis: Sajnos igazatok van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.