A miniszterelnök január 30-án, a szegedi sajtótájékoztatóján tőmondatokban ugyan, de válaszolt az olimpiai elleni népszavazásról szóló kérdésekre. Mint mondta, a népszavazásról csak az aláírásgyűjtés után fog nyilatkozni, de „a kormány tudomásul veszi, hogy olyan formában hozza meg a döntést, amilyen formában az emberek ezt akarják”. Szó szerint úgy fogalmazott:„Ha az emberek akarnak dönteni róla, akkor majd dönteni is fognak.”Ehhez képest szerda este a köztévé M1-es csatornája azt jelentette be, hogy a miniszterelnök, a főpolgármester és a MOB vezetőjének találkozóján az a közös elhatározás született, hogy Magyarország visszalép a budapesti olimpiai pályázattól, mert „a pályázat súlyos presztízsveszteség lenne az országnak”. Igaz, Orbán Viktor 2008-ban, még ellenzéki politikusként is szép szavakkal kommunikált, de a kormányzása egészen mást hozott.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Jelenlegi állapotát ismerve (nem mintha egyébként zavarná) lehet nem is emlékszik rá!
Nessy
Három hete? De hiszen az az idők homályába vész már, ilyen hosszú idő! Orbán délután "nem emlékszik rá", mit mondott délelőtt!
Annyi gond és aggódás közepette, hogy is emlékezhetne minden apróságra, a világ megmentése közben?
papa.49
Az már ,,régen volt az elmebetegnek,,))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.