A szerb-magyar határszakasz műszaki határzára mögött egy második védelmi vonal kiépítéséről döntött a kormány – jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten.

Újabb határzár épül délen, további 38 milliárdért

Lázár János ezt azzal indokolta sajtótájékoztatón, hogy 2017-ben jelentős számú illegális bevándorló érkezhet. A határvonal megerősítése miatt a Belügyminisztérium költségvetését 38 milliárd forinttal emelik.

A tárcavezető közölte azt is, hogy több helyen felállítják azokat a pontokat, ahol a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársai átveszik a menedékkérelmeket. Első körben 400 fő befogadására alkalmas infrastruktúra létesül, s az országban lévő mintegy 600, ma zárt vagy nyílt táborban lévő bevándorló is a határőrizeti pontra kerül vissza – fejtette ki.

A bevándorlók nem mozoghatnak szabadon az országban – erősítette meg.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
8 milliárd a kerítésre, 30 a zsebekbe)))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Ja, az egyik drót befelé akadályozza a bejutást, a másik meg kifelé a munkaerőáramlást!
papa.49
8 milliárd a kerítésre, 30 a zsebekbe)))))))))))))))))
RonaGyuri
beteg, nagyon beteg elme újabb tobzódása! =))
kishonda
Ezt is rosszul rossz anyagból? Vagy ide kell csoportosítani az olimpiáról megmaradt pénzt, hogy a csókosoknak a beígért lopást meg lehessen valósítani?! Egyébként minek a műszaki zár, a frissen kiképzett határvadászok, stb.?
bakegya
MOMENTÁN!!!Talán ócsóbb lenne a vicctort és fideSS HADEREJÉT LEFEGYVEREZNI ÉS TRANZIT ZÓNÁBA KÖLTÖZTETNI???
F_Viktor
38 ezer millio nyamvadt keritesre??
No Olimpia, erre ujra kapkodjuk a fejunket, ugy ropkodnek a milliardok. Puskas stadion, legopark, kerites... S meg ami nem kerult nyilvanossagra...
lópicigáspár
@papa.49: Baszki ez nem vicces! Mi fizetjük!!!
papa.49
@lópicigáspár: Nem vicces ez igaz de sírni meg nem fogok rajta, inkább bevernék néhány tökfejet érte!!!
Borsodi
@papa.49: Ezért tartunk itt,mert minden gondolatuk saját zsebre megy Nem tudom a parlamentben kik is vannak valójában,de azt hiszem valami boldogság hormon lehet ott a levegőbe, vagy agymosáson estek át ,mert mindig mosolyognak és mindent elfogadnak.nincs egy értelmes ötletük amit megvalósítanának.
wagabund
nem látjuk a fától az erdőt...a déli határon ostromra készül több tízezer vándor...annyira felheccelték őket, hogy lehetetlen visszafordítani őket..

azt a határőrizetet, ami megállítja őket, még nem találták fel...se aknazár, se éleslőszer, se nagyfeszültség, se vérebek...marad a puszta ököl(be szorított kézzel a futás)
papa.49
@Borsodi: Szerintem azért vigyorognak állandóan, mert az jár a fejükben ,,jól átbasszuk megint a népet,, szívesen letörölném a pofájukról a vigyorgást!!!
F_Viktor
Lemaradt:
A deli hataron van mar xupla kerites. Ezt akarnak meg 38 ezer millo forintert?
Ebbol a kozpenzbol a boller lore felepithetne 3 800 lakast, amit kiadhatnanak orbanek berbe a raszorultaknak, pl. lakasukbol kikoltoztetett devizaadosoknak, hajlektalanoknak. A lore ebbola penzbol is tudna stromankodni, s nem ertelmetlen kozpenz koltes lenne a vegeredmeny.
Borsodi
@papa.49: Én benne lennék de tudom nem vagyunk még elegen,hogy Orbánt idézzem.
papa.49
@Borsodi: @Horizont: Én is ezt gondolom leszünk még elegen!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.