Az ellenzéki pártok elárulták az olimpia ügyét, és ezzel megbomlott az a nemzeti egység, amely egy ilyen vállalkozás lebonyolításához szükséges – mondta a kormányszóvivő csütörtök este az M1 aktuális csatornán.

Azt külön fájdalmas látni, hogy magát civilnek nevező, de nyilvánvalóan politikai céllal létrejött egyesület, rombolással kezdi a működését. Szerinte a Momentum Mozgalomnak ezzel majd el kell számolnia a saját tagsága, támogatói felé.

Ebben a helyzetben az egyetlen felelősségteljes lépés az olimpiai pályázat visszavonása, amit a fővárosnak és a Magyar Olimpiai Bizottságnak (MOB) kell majd megtennie.

Az előkészítésre elköltött összegekről az ütemezésnek megfelelően be fognak számolni. Ugyanakkor az előkészítésen kívül lesznek olyan költségek és károk, amelyek nem fognak megtérülni.

Ezek közé tartozhatnak a marketingre szánt források – tette hozzá.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Hagyjuk az olimpiát, maradjunk a nemzeti egységnél.
Azt már főnököd orbán rég lerombolta
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nagy Mária
"Az ellenzéki pártok elárulták az olimpia ügyét" Kár ezen rugózni, már régen köztudott volt, hogy Magyarországot még harmadsorban sem tartották számon, mint lehetséges nyertest. Sőt kiröhögték mindenhol a világon, hogy honnan volt a mersz pályázni. Ma hallottam egy rádiós beszélgetést, olimpikonok is így nyilatkoztak.
Ez volt a kormánynak a legjobb menekülési útvonal. Szerintem még szurkoltak is az aláírásoknak. Így van nagy nemzeti árulózás s nincs megszégyenülés, hogy nem is vették komolyan a pályázatunkat.
human
@Nagy Mária: Hát a hetente kigyulladó metró sem volt plusz pont a pályázatban az biztos.
Nagy Mária
@human: Meg még sok más sem!
Csúcs az a kép, amit linkeltél. Még egy kis kikalapálás hiányzik, hogy hasonlítson a tervre.
Horizont
@human: Teljesen ledöbbentem tehát már semennyire nem vigyáznak semmire, nem KELL vigyázniuk, kimondhatnak bele a pofánkba bármit. Igazuk van történik bármi is? Neeeeem...
human
@Horizont: Bizony eljött az idő a "Loptam. És akkor mi van?" fideszes kommunikációra. Most derült ki, hogy a fideszes Farkas Sándor kifelejtett 300 milliót a vagyonnyilatkozatából. És erre azt mondja, hogy
“Ha most beírok 300 millióval többet, mi van akkor? Semmi.”
Sajnos az adóbevallásával nem tudjuk összehasonlítani a vagyonnyilatkozatát.
volvós
zolika cicus !!! Olyan visszataszitó. ahogy a rózsaszin
tangabugyikádon látszik a " nikotincsík..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.