Az ellenzéki pártok elárulták az olimpia ügyét, és ezzel megbomlott az a nemzeti egység, amely egy ilyen vállalkozás lebonyolításához szükséges – mondta a kormányszóvivő csütörtök este az M1 aktuális csatornán.

Azt külön fájdalmas látni, hogy magát civilnek nevező, de nyilvánvalóan politikai céllal létrejött egyesület, rombolással kezdi a működését. Szerinte a Momentum Mozgalomnak ezzel majd el kell számolnia a saját tagsága, támogatói felé.

Ebben a helyzetben az egyetlen felelősségteljes lépés az olimpiai pályázat visszavonása, amit a fővárosnak és a Magyar Olimpiai Bizottságnak (MOB) kell majd megtennie.

Az előkészítésre elköltött összegekről az ütemezésnek megfelelően be fognak számolni. Ugyanakkor az előkészítésen kívül lesznek olyan költségek és károk, amelyek nem fognak megtérülni.

Ezek közé tartozhatnak a marketingre szánt források – tette hozzá.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mirabilis
Hagyjuk az olimpiát, maradjunk a nemzeti egységnél.
Azt már főnököd orbán rég lerombolta
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Horizont
Jajj kussoljanak már jönnek ezzel a híg fos szánalmas dumával.
Máson kéne keseregniük. Pláne ha belenéznek a tükörbe!
karma1
Ez jo... Szoval amit mar reges-regen eltapsoltak, arrol majd egy kesobbi utemterv szerint fognak beszamolni...
Kurva nenikedet, te gusztustalan fereg! Egeszen nyugodtan ki lehet rakni a kozosbe az eddig eltapsolt penzeket, mert arrol mindrol kell, hogy szamla legyen, minden elkoltott forint mar a koltsegvetes konyveleseben kell hogy szerepeljen a 2024-es olimpia koltsegei cimu tetel alatt.
Ha viszont ilyen tetel NINCS - es most akartok utolag krealni ilyeneket, olyan utemben, ahogy latjatok, hogy mekkora is a baj - akkor maris mehettek a bortonbe, CSALASERT, SIKKASZTASERT...
Mocsok egy bagazs vagytok, az olimpia csak a jeghegy csucsa, az osszes tobbi bunotok csak ezutan fog a felszinre jonni...
Mirabilis
Hagyjuk az olimpiát, maradjunk a nemzeti egységnél.
Azt már főnököd orbán rég lerombolta
papa.49
Hülye szőrösmajom nem árult el senki semmit rajtatok kívül ti viszont ebben is nagyon teljesítetek, loptok, hazudtok ahogy a picsaszátokon kifér!!!
bakegya
PIPA A VICCTOR ÓÓ sokba fog ez nekünk kerülni!!!
Horizont
Láttam az ATV-n Fürjes Balázst aki a vizes vb leadott eredeti tervére azt mondta ...ja az blöff volt. Hát dobtam egy hátast. Úristen!
quadrocopter
Hát nem öröm nézni, ahogy kínlódnak túlárazóék, lenyulóék, mert az alírásgyűjtés azon ritka események egyike volt, ami minden sorskérdésben kijárt volna a magyaroknak, de a kajmán és hordája ott akadályozta a népakaratot, ahol tudta?
Nyüszítsetek, zene füleimnek!
human
@Horizont: Hát az elég kijózanító mondat volt. Gyakorlatilag elismerte, hogy beadtak egy olyan tervet amiről tudták, hogy nem megvalósítható. Aztán abból a pénzből amiből csodálatos épületet kellett volna építeni építettek egy beton épületet kicicomázva pár hullámos bádoglemezzel.
Balra az uszoda terve amivel elnyerték a vb rendezést és jobbra a valóság:
https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s--e0oJJP...
nevemnick
Az a baj te izé, hogy nem az ellenzék, hanem ti árultátok el Magyarország polgárait.
De ennek hamarosan megisszátok a levét.
gibgab
"Tisztelt Elnök Úr!

Tisztelt Kormánybiztos Úr!

A 2024-es olimpia megrendezése mögötti népakarat, vagy nemzeti egység elvesztése feletti bánatuk enyhítése érdekében néhány apró tényre szeretném felhívni figyelmüket.

A 2024-es olimpia megrendezése mögötti nemzeti egység nem veszett el. Ennek egyszerű oka, hogy ilyen egység soha nem volt. Tehát ami nem létezett, az a formál logika szabályai szerint nem veszhet el.

Egység ugyan volt, ami csak és kizárólag a politikai testületek, nevezetesen a Fővárosi Önkormányzat testületi döntésében nyilvánult meg. De ez csak és kizárólag a politikai elit egységét jelenti, és még érintőlegesen sem a nemzet egységét. Elhanyagolva azt az apróságot, hogy ez a testület hozzávetőleg a nemzet egyötödét képviseli, ezt az egyötödöt, a főváros lakosságát sem kérdezte meg senki, akar-e olimpiát, vagy sem? Tehát az Önök által emlegetett nemzeti egység nem több, mint jó esetben tévedés, rossz esetben hazugság."

Herényi Károly nyílt levele:http://nepszava.hu/cikk/1121633-nyilt-level-b...
Nagy Mária
"Az ellenzéki pártok elárulták az olimpia ügyét" Kár ezen rugózni, már régen köztudott volt, hogy Magyarországot még harmadsorban sem tartották számon, mint lehetséges nyertest. Sőt kiröhögték mindenhol a világon, hogy honnan volt a mersz pályázni. Ma hallottam egy rádiós beszélgetést, olimpikonok is így nyilatkoztak.
Ez volt a kormánynak a legjobb menekülési útvonal. Szerintem még szurkoltak is az aláírásoknak. Így van nagy nemzeti árulózás s nincs megszégyenülés, hogy nem is vették komolyan a pályázatunkat.
human
@Nagy Mária: Hát a hetente kigyulladó metró sem volt plusz pont a pályázatban az biztos.
Nagy Mária
@human: Meg még sok más sem!
Csúcs az a kép, amit linkeltél. Még egy kis kikalapálás hiányzik, hogy hasonlítson a tervre.
Horizont
@human: Teljesen ledöbbentem tehát már semennyire nem vigyáznak semmire, nem KELL vigyázniuk, kimondhatnak bele a pofánkba bármit. Igazuk van történik bármi is? Neeeeem...
human
@Horizont: Bizony eljött az idő a "Loptam. És akkor mi van?" fideszes kommunikációra. Most derült ki, hogy a fideszes Farkas Sándor kifelejtett 300 milliót a vagyonnyilatkozatából. És erre azt mondja, hogy
“Ha most beírok 300 millióval többet, mi van akkor? Semmi.”
Sajnos az adóbevallásával nem tudjuk összehasonlítani a vagyonnyilatkozatát.
volvós
zolika cicus !!! Olyan visszataszitó. ahogy a rózsaszin
tangabugyikádon látszik a " nikotincsík..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok