A Momentum Mozgalom az MTI-nek küldött közleményben reagált Orbán Viktor kormányfő rádióinterjújára, ebben azt írták, hogy:

Nem a Momentum kezdte az SZDSZ ifitagozataként a politikai karrierjét, hanem a Fidesz. Nem a Momentumnak voltak az SZDSZ-szel közös jelöltjei, hanem a Fidesznek.

A Facebookon mindehhez annyit tettek hozzá, hogy

Az, hogy Orbán Viktor az SZDSZ-ről beszél, mindennél jobban bizonyítja, hogy a múltban él és politizál. Nem a jövő embere.

A miniszterelnök a reggeli rádióinterjújában azt mondta a Momentum Mozgalmra: „ez az új SZDSZ”, amely végül úgyis szövetségre lép az MSZP-vel.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sveikukac
Bárkinek szurkolok és esélyt adok, aki Orbánt elsöpri a színről.
Valóban egy rablóvezért imádnak itt milliónyian???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
offside
@karma1: Mondom, te grafomaszturbálsz. A vágyaidat ráképzelged akármilyen azokkal paralel, kompatibilis icurka-picurka társadalmi jelenségre és beteljesülésként jólesőket prognosztizálkodsz. Ahogy az ősember a barlangja faláre festette a meglándzsázott mammutot. De attól még éhen halt csórikám. :-)

A Mutyival, sumákolással lopással kapcsolatban igazad va. Ezek IS(!!!) lopnak csalnak hazudnak, sumákolnak, mutyiznak. Csak kevesebbet mint a tieid (Gyurcsótány, Bajnai. Medgyessy, Bokros, Demszkáj, és az SZDSZ en bloc) a szajré jórészt itthon marad. Tehát a Fidesz a kisebbik rosszz.
mekkelek
@offside: Vezíred, európa megmentôje bátran, hôsiesen megfutamodott egy "csipet-csapatól", ez nagyon gáz... :) A jelenlegi ál-ellenzék ugyanazon a trágyadombon van mint a fidesz és a zorbán tenyerébôl esznek, ezektôl senki nem vár változást. De azzal ne álltasd magad hogy ez mindig így lesz mert csalódni fogsz, el lesz söpörve ez a hulladék oda ahová való. Ezt érezte meg most a zorbán és hirtelen a lábai közé kapta a farkát, elfutott...

Ahhoz meg narancs hegesztô szemüvegnek kell rajtad lenni hogy ne lásd hogy ezek mennyivel jobban lerabolják az országot mint a rendszerváltás óta az összes eddigi banda a zorbán elsô körét is ideszámítva. Gyurcsányt fellógatták volna a töredékért...
Azt meg mi mondatja veled hogy a szajré itthon marad? Bennfentes vagy és az orrodra kötik? Persze a nevükre iratott országot nem tudják elvinni, de ha csak pénztáros lôrinc ismert "kinntlevôségeit" meg a zorbán svájci bankolásait nézzük nem kell nagy képzelôerô ahhoz hogy a szajré biztonságba van helyezve...
Ha az elôzôek többet loptak hol a bizonyíték, hol maradt a felelôsségre vonás? Az abszolút többséget mi akadályozta meg benne?
Eladott Ország
"Trottyos, fonnyadt öregemberek, akik az elmúlt rendszert is térden állva szolgálták, most
hörögve kommunistázzák le a huszonéveseket, tíz körömmel támadnak azokra a lányokra és
srácokra, akiknek elegük van ebből a nyomorult helyzetből és mást, jobb, szabadabb, élhetőbb országot akarnak. A hatalom jelenlegi (átmeneti) birtokosainak sokkal jobb és kényelmesebb lenne, ha ezek a fiatalok is fognák a hátizsákjukat és elhúznának innen, nem zavarnák a mocskos kis ügyleteiket. Most úgy tűnik, hogy nem fog sikerülni elüldözni őket. Még az is lehet, hogy felébred végre a társadalom és felismeri a saját érdekét, az ország érdekét. Ami véletlenül sem egyezik a politikusok érdekével és nem egyezik a vén szekértolók érdekével sem. Jó lenne egy viharos tavasz. Bármennyire kellemetlen is a szél, az eső, a végén rájövünk, hogy a szél kiseperte a bűzt és a szemetet, az eső elmosta a mocskot. A baj csak az, hogy ezt a vihart a természet nem tudja produkálni, ezt csakis mi, közösen tudjuk előidézni. Ideje lenne. Hogy mindenki a helyére kerüljön végre. Az elhivatott, okos vezetők az ország élére, a tolvajok a börtönbe, a minden hatalom seggéből kilógó vén hülyék pedig a trágyadombra. Ahol a helyük van. Fidesz leváltása jelentené a Kádár-korszak valódi végét. "A régi mondás szerint az én tolvajom jó tolvaj, a te tolvajod az viszont tolvaj… Az én kommunistám jó kommunista, a te kommunistád viszont nem az… Emlékeztető: „A kommunizmus megbukott mindenféle értelemben. De a kommunistáktól nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan konok és veszedelmes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem mezítelen életét és a zsákmányt." (Márai Sándor)
offside
@mekkelek: Majd ha kevesebb indulat és több gondolat lesz az írásodban, talán lesz mire válaszolni. Most még nincs.
mekkelek
@offside: Nem is vártam, amikor szembe vagytok fordítva magatokkal akkor nincs válasz... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.