Az orcátlanság csimborasszója, bizony, méghozzá a miniszterelnök orcátlanságáé, aki szokásos – és Orwell 1984 c. művét idéző – péntek reggeli rádiószólamában azt találta mondani, hogy „komoly szégyentől és lejáratástól mentettük meg az országot”. Tudniillik azzal, hogy elhatározták (alkalmasint elhatározta), hogy Budapest visszavonja olimpiarendezési kandidációját. Ezen aztán a becsület határain messze túl is lojális rádió riportere is teljesen kiborult, s olyanra ragadtatta magát, amilyen soha még meg nem esett Orbán rádiójában: visszakérdezett!

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Még mindig nem tanulta meg a nép, ha maga is egységes lesz (és nem csak a pártoktól várja el) ha tesz, (szavazni megy, tüntet, tiltakozik) akkor gyorsan hátrál a hatalom.
A nép még mindig lusta és közönyös.
Csak a siránkozásra nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Manhattan: Amit talált, azt megtarthatta volna magának!
Kutyuska
@Manhattan: A szégyen és a lejáratás már réges régen megtörtént a Fidesz-KDNP-nek köszönhetően. Emiatt nem kell már aggódnia Orbánnak.
Eladott Ország
gepnarancs.hu/2014/02/level-egy-fulkeharcoshoz/
A Fidesznek meg nem számít. Bezárkóztak egy álomvilágba és esküszöm, hiszik is az önmaguk által kreált hazugságokat. Hiszik a hívek is. Akkor is, ha naponta esnek keresztül a koldusokon. Akkor is, ha minden, amit látnak, ellentétes azzal, amit hallanak a pártjuktól. A szar ugyanis büdös minden oldalról. Ami rossz, az rossz. Nincs olyan, ami baloldalról jó,
jobboldalról meg rossz. Sem fordítva.
colibri
Nem hallottam ezt a mai beszédét sem, ahogy a többit sem. Kocsis Éva egész héten nem vezette a reggeli műsort és akkor értettem meg,hogy péntekre miért is osztották be: mert fél 8-kor orbánnal kellett riportot csinálni. Ez kizárólagos megbizatása, más nem kérdezhette eddig. Lehet, hogy kap valami ejnye-bejnyét, amiért vissza mert kérdezni orbánnak?
elnyomott
Még mindig nem tanulta meg a nép, ha maga is egységes lesz (és nem csak a pártoktól várja el) ha tesz, (szavazni megy, tüntet, tiltakozik) akkor gyorsan hátrál a hatalom.
A nép még mindig lusta és közönyös.
Csak a siránkozásra nem!
bencemacska
@elnyomott: ma, 11:24
Nem is értem miért nem vagyunk most is az MNB előtt, követelve a piros pöttyös seggű kuszaszem azonnali leváltását elmeállapota miatt!!!
No, ő is szégyen Magyarországra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.