A prokreatív-genitális-patriarkális szex propagandája épp oly kevéssé keresztyéni jellegű, mint a boszorkányok vízbe fojtása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gazsinak van stílusérzéke

Jó-szándékú írásában az ostobaság leleplezése címén baromságokat hord össze

Na jó ennek persze vannak/voltak bőven jelei már korábban is, hisz lássuk be egy hozzá hasonlóan olvasott ember Orbánék vonatkozásban konzervatívizmusról kezd zagyválni az nincs magánál! Hogy a Viktor barátja „nem antiszemita” gügyűjéről ne is beszéljünk. Mai „TGM: Kioktatom a KDNP-t dzsenderből” irkodmányában azonban szintet lépet, sőt ugrott.
Nem kell végigolvasni az egészet, ahol vannak még bőven hasonló értelmetlen és tudatlan sületlenségek. Egyből az első gondolattal felteszi művére bohóc-koronát. Így indít: „Köztudomású, hogy a jobboldali kormánylabirintus egyik katolikus jellegű szervezeti egysége fenyegető levelet intézett a budapesti Eötvös Loránt Tudományegyetemhez.”.
Ad jobboldali kormánylabirintus; mármint, hogy az Orbáni? Hogy vannak jobboldali szlogenjeik is (bár mondataik és cselekedeteik egyértelműen baloldali demagógián alapulnak) az egy – ráadásul Orbánnál változó – dolog. Azonban (nyugat)európai mércével mérve még a szélsőjobból is kilóg. Gondoljuk csak arra, hogy Marine – ahogy mondani szokás – „mint a kutyát szarni” úgy vágta ki a pártjából a saját édesapját az antiszemitizmusával együtt. Ő meg lovag-keresztet adatott és párt központi napi-lapjában vezető fírkász lett a régi cimborája, akinek a nyílt durva antiszemitizmusa még a 40-es években is feltűnést keltett volna!
Ami pedig a „katolikus jellegű szervezeti egység” dolgot illeti, a tény hogy „Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) ” nem katolikus, ahogy a magyar kormányzat sem az, még csak nem is állítja magáról. Annyira nem, hogy még a hozzájuk mindenben igazodó hazai katolikus egyház is, ha finoman is, de el-elhatárolgat. Arról nem is beszélve, hogy senkinek sem volt még egy rossz szava sem az említettek közül (incl. Erdő Péter bíboros, Magyarország prímása), mikor a már említett harmadrangú senki; demens vén gazembernek nevezte a katolikus egyház fejét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.